Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Wątek: A.

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    Panowie..bardzo prosze..wyjasnijcie mi te dwa zdania.. bo chyba jeszcze spie i nie rozumiem.
    Przecież to proste. Nie znasz się, spaprałeś, przecież to oczywiste. Jak masz wystawiać takie knoty, to lepiej poczytaj o fotografii najpierw, albo weź się za koszenie trawników. Capito?

sailor
    Gość

Domyślnie

aaaa chyba ze tak .. teraz rozumiem .. bo wczesniej im bardziej szukalem drugiego planu tym bardziej go nie bylo .. i poczulem sie lekko zagubiony ..
    ide w takim razie po kosiarke ..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez philig Zobacz posta
    nie lubię, kiedy odległość od modelki do drugiego planu jest taka mała. Tym bardziej, że tył odwraca uwagę.
    A drugie, co mi przeszkadza, to ten cień w prawym dolnym rogu - jakby fotka przepasana kirem.
    W jaki sposób ustaliłeś, że jest mała odległość modelki od tła? Ja nie widzę w tle żadnego szczegółu, który by pozwolił wnioskować o odległości.
    Krzysztof Paszkiewicz

sailor
    Gość

Domyślnie

odleglosc modelki od tla ok 2,5m .. nie wiem czy to duzo czy nie .. na razie czytam instrukcje obslugi kosiarki

Domyślnie

Sailor,
    zdjęcie bardzo przyjemne w odbiorze a ładna modelka to już połowa sukcesu
    a komentarzami niektórych forumowych "mądrali" to bym się nie przejmował
    bo najczęściej jak sami nie maja co pokazać to chociaż coś "naskrobią" niekoniecznie
    mądrego i twórczego

pozdrawiam

..... a modelka przypomina mi Kasię Kowalską
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Domyślnie

mnie w kwestii tła bardziej od odległości zafascynował
    układ świateł/cieni po przekątnych
    na tymże tle
    tzn. oglądam fotki na laptopie, być może mam badziewną LCDkową matrycę, ale czy może mi ktoś pokazać te cienie po przkątnej, na tle? bo ja za cholerę nic tam nie widzę.. i to niezależnie od pochylenia mojej badziewnej matrycy

EDIT: DObra, przeczytałem jeszcze raz... już czaję o co chodzi chyba się jeszcze nie dobudziłem :P
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    odleglosc modelki od tla ok 2,5m .. nie wiem czy to duzo czy nie .. na razie czytam instrukcje obslugi kosiarki
    Czytaj, czytaj a jak przeczytasz to Cie pebees nią przejedzie
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

zawsze z zachwytem patrzę na Twoje portrety, większość mam zapisanych na dysku w ulubionych zdjęciach, dałbym wiele żeby opanować tak aparat i światło jak Ty i jeszcze kilku innych moich ulubionych fotografów z tego forum
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Mnie się bardzo podoba
    Ma w sobie to coś...

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez philig Zobacz posta
    ...na pierwszy rzut oka zwróciłem uwagę właśnie na te tło ...Tym bardziej, że tył odwraca uwagę.
    Tło?? Jakie tło?? Chyba coś ze mną nie tak, widzę tylko jej ciepłe i zmysłowe spojrzenie ... dla mnie miodzio

Pozdrawiam
    l.s.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów