Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: A.

sailor
    Gość

Domyślnie A.

po przerwie urlopowej czas bylo zajrzec czy studio nie zaroslo kurzem ..
    taki jeden portrecik z dzisiejszej sesji:

Domyślnie

Bardzo sympatyczne Ciepłe, ładne, przytulne światło i bezpieczna, przytulna poza Całość gra i stroi
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Po, po, poprostu piękne... światło i te oczy... Dobry kontakt z modelką, rozumiecie się Sailor.
    Grupa GRYF | D300s | MB-D10 | N12-24/4 G DX AF-S | N17-55/2.8 G DX AF-S | SB-800 | and ...

Domyślnie

A dla mnie troche bez wyrazu i przekazu (nie zawsze musi być, ale czasem fajnie jak jest). Warsztatowi nic nie zarzucę bo się nie znam, ale wygląda na profesjonalny (no może sposób oświetlenia tła - może lepiej bym odebrał zdjęcie przy równo ciemnym, choć układ świateł/cieni po przekątnych też wygląda interesująco).
    Ja często czepiam się naturalności, więc i tutaj - niby niewinny gest rąk sugerujący zabawy z bluzką nie współgra mi ze zbyt "świadomym" wzrokiem - ostrym spojrzeniem, zamiast zamyślonego. Kokieteria? Może, ale zbyt sztuczna.

Zdjęcie oczywiście bardzo dobre (a uwagi skrajnie subiektywne jak zawsze).

Domyślnie

Owietlenie modelki w porządku. Ale tak jak pisał mOSAd - na pierwszy rzut oka zwróciłem uwagę właśnie na te tło - nie lubię, kiedy odległość od modelki do drugiego planu jest taka mała. Tym bardziej, że tył odwraca uwagę.
    A drugie, co mi przeszkadza, to ten cień w prawym dolnym rogu - jakby fotka przepasana kirem.
    pozdrawiam
    Philipp Gmür Fotograf Poznań

Domyślnie

Nastrojowo i miło. Ładne
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

pebees
    Gość

Domyślnie

A. ?
    B. Jak "bardzo dobre"

Domyślnie

świetny portrecik, fana ,przemawiająca mina,ogólnie oki.
    pozdrowionka

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Warsztatowi nic nie zarzucę bo się nie znam, ale wygląda na profesjonalny (no może sposób oświetlenia tła - może lepiej bym odebrał zdjęcie przy równo ciemnym
    ??????

Cytat Zamieszczone przez philig Zobacz posta
    nie lubię, kiedy odległość od modelki do drugiego planu jest taka mała. Tym bardziej, że tył odwraca uwagę
    ??????

Panowie..bardzo prosze..wyjasnijcie mi te dwa zdania.. bo chyba jeszcze spie i nie rozumiem.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów