po przerwie urlopowej czas bylo zajrzec czy studio nie zaroslo kurzem ..
taki jeden portrecik z dzisiejszej sesji:
![]()
Szukaj
po przerwie urlopowej czas bylo zajrzec czy studio nie zaroslo kurzem ..
taki jeden portrecik z dzisiejszej sesji:
![]()
Bardzo sympatyczneCiepłe, ładne, przytulne światło i bezpieczna, przytulna poza
Całość gra i stroi
![]()
Pozdrawiam, Kuba
Po, po, poprostu piękne... światło i te oczy... Dobry kontakt z modelką, rozumiecie się Sailor.![]()
Grupa GRYF | D300s | MB-D10 | N12-24/4 G DX AF-S | N17-55/2.8 G DX AF-S | SB-800 | and ...
A dla mnie troche bez wyrazu i przekazu (nie zawsze musi być, ale czasem fajnie jak jest). Warsztatowi nic nie zarzucę bo się nie znam, ale wygląda na profesjonalny (no może sposób oświetlenia tła - może lepiej bym odebrał zdjęcie przy równo ciemnym, choć układ świateł/cieni po przekątnych też wygląda interesująco).
Ja często czepiam się naturalności, więc i tutaj - niby niewinny gest rąk sugerujący zabawy z bluzką nie współgra mi ze zbyt "świadomym" wzrokiem - ostrym spojrzeniem, zamiast zamyślonego. Kokieteria? Może, ale zbyt sztuczna.
Zdjęcie oczywiście bardzo dobre (a uwagi skrajnie subiektywne jak zawsze).
Owietlenie modelki w porządku. Ale tak jak pisał mOSAd - na pierwszy rzut oka zwróciłem uwagę właśnie na te tło - nie lubię, kiedy odległość od modelki do drugiego planu jest taka mała. Tym bardziej, że tył odwraca uwagę.
A drugie, co mi przeszkadza, to ten cień w prawym dolnym rogu - jakby fotka przepasana kirem.
pozdrawiam
Philipp Gmür Fotograf Poznań
bardzo dobre zdjecie
Nastrojowo i miło. Ładne![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
A. ?
B. Jak "bardzo dobre"![]()
świetny portrecik, fana ,przemawiająca mina,ogólnie oki.
pozdrowionka
Skontaktuj się z nami