Szukaj
skad wiedziales, w jakiej kategorii mialem zamiar szukac?
jak pisalem:chodzilo mi o to ze przy dobrym zdjeciu niewazne dla mniejest czy ktos uzywal szopa czy nie .. wazne ze zdjecie jest dobre. i tyle.
tak wiec wiem o co chodzilo i w pelni sie zgodzilemale w przypadku dobrych zdiec to faktycznie nie ma znaczenia
dobra dobramodelki .. fotograf tylko nacisnal spust migawki.
swoja droga - zernij na moj poprzedni post - od samego patrzenia na ta nasza wymiane zdan mozna sie usmiechnac![]()
Wprawdzie nie mam jeszcze za dużego doświadczenia, więc nie będę się mądrzył. Napisze jedynie jakie są moje odczucia.
Sailor bardzo mi się podoba. Bardzo ciepłe kolorki, fajna poza, światło dobrze dobrane, oczywiście modelka bardzo fotogenicznaCałość daje bardzo dobre rezultaty, ale wystarczy popatrzeć, żeby się o tym przekonać.
W kwestię technicznę nie wchodzę, bo sam jeszzce sporo błędów robię, więc nie będę się mądrzył.
Jednym słowem - podoba sięCzekamy na kolejne...
Wielki powrótJuż myślałem że nie tylko studio Ci zarosło
Bardzo mi się podoba...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Jak dla mnie zdjecie jest bardzo dobre. Duzo w nim ciepla. A swiatelko super.
Czy mozesz powiedziec jak oswietliles modelke? Jezeli chodzi o studio jestem zupelnie zielona a ze za pare dni troche sprzetu przyjedzie do domu to choc za jakias mala wskazowke czy podpowiedz bylaby wdzieczna![]()
D300 N 10.5 / N12-24mm (f4)/ N28 (2,8 )/N 50 (1,8 )/N 80-200 (2,8 ) /N 300 F4/ SB-800/Sekonic L-508
Sailor - ja tez sie średnio znam ale zdjęcie jest piękne. Mina modelki, jej ustawienie, światło na twarzy - wszystko baaaardzo pozytywne. Jestem mocno tym zdjęciem urzeczony - jeśli masz więcej z tej serii to wrzucaj bez wahania bo modelka jest cudowna.
Teraz tak analizuję fotę i poprawka Dziada dobrze mu robi...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
chciałbym kiedyś zrobić na takim poziomie pracę, gratuluję, widziałem również na plfoto
SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2
Skontaktuj się z nami