Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: A.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    sailor
    Gość

Domyślnie A.

po przerwie urlopowej czas bylo zajrzec czy studio nie zaroslo kurzem ..
    taki jeden portrecik z dzisiejszej sesji:

Domyślnie

Bardzo sympatyczne Ciepłe, ładne, przytulne światło i bezpieczna, przytulna poza Całość gra i stroi
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Po, po, poprostu piękne... światło i te oczy... Dobry kontakt z modelką, rozumiecie się Sailor.
    Grupa GRYF | D300s | MB-D10 | N12-24/4 G DX AF-S | N17-55/2.8 G DX AF-S | SB-800 | and ...

Domyślnie

A dla mnie troche bez wyrazu i przekazu (nie zawsze musi być, ale czasem fajnie jak jest). Warsztatowi nic nie zarzucę bo się nie znam, ale wygląda na profesjonalny (no może sposób oświetlenia tła - może lepiej bym odebrał zdjęcie przy równo ciemnym, choć układ świateł/cieni po przekątnych też wygląda interesująco).
    Ja często czepiam się naturalności, więc i tutaj - niby niewinny gest rąk sugerujący zabawy z bluzką nie współgra mi ze zbyt "świadomym" wzrokiem - ostrym spojrzeniem, zamiast zamyślonego. Kokieteria? Może, ale zbyt sztuczna.

Zdjęcie oczywiście bardzo dobre (a uwagi skrajnie subiektywne jak zawsze).

Domyślnie

Owietlenie modelki w porządku. Ale tak jak pisał mOSAd - na pierwszy rzut oka zwróciłem uwagę właśnie na te tło - nie lubię, kiedy odległość od modelki do drugiego planu jest taka mała. Tym bardziej, że tył odwraca uwagę.
    A drugie, co mi przeszkadza, to ten cień w prawym dolnym rogu - jakby fotka przepasana kirem.
    pozdrawiam
    Philipp Gmür Fotograf Poznań

Domyślnie

Nastrojowo i miło. Ładne
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

pebees
    Gość

Domyślnie

A. ?
    B. Jak "bardzo dobre"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez philig Zobacz posta
    nie lubię, kiedy odległość od modelki do drugiego planu jest taka mała. Tym bardziej, że tył odwraca uwagę.
    A drugie, co mi przeszkadza, to ten cień w prawym dolnym rogu - jakby fotka przepasana kirem.
    W jaki sposób ustaliłeś, że jest mała odległość modelki od tła? Ja nie widzę w tle żadnego szczegółu, który by pozwolił wnioskować o odległości.
    Krzysztof Paszkiewicz

sailor
    Gość

Domyślnie

odleglosc modelki od tla ok 2,5m .. nie wiem czy to duzo czy nie .. na razie czytam instrukcje obslugi kosiarki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów