Close

Strona 41 z 1914 PierwszyPierwszy ... 31394041424351911415411041 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 19131

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikit Zobacz posta
    Voitek fajnie wygląda E35 też nieźle ale chyba jednak zostawiłbym go na nexa...
    Zdecydowanie do NEX-a, tu się raczej nie wykroi więcej, niż z trybu crop. Choć nawet jeśli kupię niedługo A7, to na 35/2.8 trochę poczekam

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Kurde jak mnie ssie!!!
    Wynoście się wszyscy... ;(
    Chcę zestaw z 55/1.8...
    Nie ma takiego zestawu, kup Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michel71 Zobacz posta
    kup Fuji

Ale tak a propos - oni będą musieli podjąć rękawicę. Ciekawe, którą drogą pójdą, bo mają wybór - rozwijać absolutnie najlepszy na ten moment system cropowy, albo - niestety - od nowa, tym razem w FX.
    Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 02-12-2013 o 01:19

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Myślisz, że nie dadzą rady obu?

Domyślnie

No to A7 obmacałem. Nie wiem po co, nie potrzebuję nowego aparatu. Ale cena przyjemnie zaskakująca, 1750 SGD, 2240 z kitem. I to na lotnisku. Ciekawe ile na mieście.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ycp Zobacz posta
    No to A7 obmacałem. Nie wiem po co, nie potrzebuję nowego aparatu. Ale cena przyjemnie zaskakująca, 1750 SGD, 2240 z kitem. I to na lotnisku. Ciekawe ile na mieście.
    Wyszło mi niecałe 4.300 zł za body... Czemuż, ach czemuż tam nie zostałem, kiedy miałem okazję???

Domyślnie

Myślisz, że nie dadzą rady obu?
    Mogą - tym bardziej że system cropowy mają właściwie domknięty.

Jak by nie było, mam wrażenie że tylko na tym zyskamy - ani jedni, ani drudzy nie będą się mogli przesadnie drożyć.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Mogą - tym bardziej że system cropowy mają właściwie domknięty.

Jak by nie było, mam wrażenie że tylko na tym zyskamy - ani jedni, ani drudzy nie będą się mogli przesadnie drożyć.
    Taką mam nadzieję.

Choć nie uważam cen A7/A7r za mocno przesadzone, oczywiście odliczając podatek od nowości.

Domyślnie

Wyszło mi niecałe 4.300 zł za body... Czemuż, ach czemuż tam nie zostałem, kiedy miałem okazję???
    Przyleć na wakacje. Jeszcze ponad 5% zwrotu podatku przy wylocie będzie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ycp Zobacz posta
    Przyleć na wakacje. Jeszcze ponad 5% zwrotu podatku przy wylocie będzie...
    Na wakacje musiałbym przylecieć z mą lubą i dwiema córkami. Wtedy to byłaby najdroższa A7 na świecie

Domyślnie

Mógłby ktoś miły zrobić fotkę z A7 i e50/1.8 z i bez trybu crop i mi wysłać?

Strona 41 z 1914 PierwszyPierwszy ... 31394041424351911415411041 ... OstatniOstatni