Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: No Name LOVE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    Zrobienia czegoś innego, nie cukierkowego, nie całuśnego wręcz komercyjnego
    Pytałem o sens zrobienia takich zdjęć jako pleneru ślubnego.
    red light, dark room...

Domyślnie

Pod tymi maskami mógłby być każdy zamiast państwa młodych , dla mnie to bez sensu takie zdjęcia ale jak młodzi chcieli to czemu nie klient nasz Pan ,technicznie jak zwykle dobre

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Pytałem o sens zrobienia takich zdjęć jako pleneru ślubnego.
    A kto ci powiedział ze to był cały plener ślubny? uważasz że oprócz tych zdjęć nie zrobiłem innych?
    Widocznie nie widziałeś innego posta mojego z tą parą.

Cytat Zamieszczone przez maro842 Zobacz posta
    Pod tymi maskami mógłby być każdy zamiast państwa młodych , dla mnie to bez sensu takie zdjęcia ale jak młodzi chcieli to czemu nie klient nasz Pan ,technicznie jak zwykle dobre
    Zdjęcia zostały zrealizowane dla mnie. są to typowo że tak napiszę reklamówką i dla tego te maski.
    Jak napisałeś pod tymi maskami może być każdy i oto mi chodziło
    Ja sam tytuł mówi no name love - już to powinno się kojarzyć że nie chodzi tu o tą parę co mi pomogła ten pomysł zrealizować.

Domyślnie

Jakoś do mnie nie trafiają tego typu sesje ślubne ale co kto lubi...
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Jakos mam mieszane uczucia no ale...
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Domyślnie

Bardzo fajne, nie ma się co napinać, panowie ślubniacy, wiem szkoda, że to nie wasz pomysł... ;P

A tak na poważnie bo jak zawsze perfekcyjnie.

Postarałbym się tylko państwu młodym wyrównać kolor palców, bo to jest pierwsze co się w oczy rzuca, jeśli to ma iść na jakąś reklamę to będzie widać, że mają palce jakby kopali ziemniaki (prawie ;P), wiem że złudzenie, ale reklama się rządzi swoimi prawami ideału...

P.S. Pod maską mógłby być każdy - a jak panna młoda jest ostra a pan młody rozmazany w bokehu to już jest ok, bo tylko 1/2 z pary mógłby być każdy? ;P

Domyślnie

Na tym forum lepiej popisać o obudowach aparatu, a jeszcze lepiej ponarzekać że gdzieś coś kurzy, albo się coś psuje. Zdjęć nie można wystawiać, bo dla większości aparat nie jest do tworzenia obrazów, jest kupowany po to żeby móc o czymś porozmawiać na forum i trochę ponabijać sobie postów bo jak się robi zdjęcia i je pokazuje tutaj to zaraz znajdą się osoby które uważają autora zdjęć za jakiegoś dziwaka

"ON ROBI ZDJĘCIA APARATEM- ON JEST JAKIŚ DZIWNY, JAKIŚ KOSMITA - TRZEBA COŚ NAPISAĆ ŻEBY MU UDOWODNIĆ ŻE ŹLE ROBI"

a wracając do tematu zdjęć.
    Podoba mi się cross zdjęć, kadry są fajne poprawne, pasują do motywu - technicznie dobre zdjęcia.
    Co do pomysłu mam kilka drobnych zastrzeżeń, ogólnie pomysł jest fajny i oprócz tego zapewne są inne zdjęcia niż z maskami Sam bym usunął te gumki na maskach, i znalazł sposób żeby umieścić maski w jakiś sposób tak żeby nie było widać gumeczek. Motyw z napisami fajny, tylko widać że były robione ręcznie "markerami?" dla mnie jest mało estetycznie, chociaż dla kogoś ręcznie zrobione napisy mogą mieć większe znaczenie. Zdjęcia fajne !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    pod tymi maskami może być każdy i oto mi chodziło
    Teraz rozumiem choć nie do mnie to pisałeś.
    red light, dark room...

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

hmmmmmmmmmm kolorowe, a jakby smutne

ps.
    cholercia ciekawi mnie czy tak za lat 15 Ci ludzie też bedą wracac i spogladać na siebie na tych zdjęciach i się zachwycać. Żono zobacz jak fajnie wyszłaś na tych zdjęciach wiem wiem to nie cały plener był w tych maskach
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 01-11-2013 o 23:38

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów