Szukaj
... Ale, ogólnie rzecz biorąc, tego rodzaju alienacja jest trochę niepokojąca.
sowart, możesz pokazać kilka innych z tego pleneru?
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
Każdemu może się podobać co innego ale w tym przypadku pozwolę sobie zacytować swoje zdanie z innego "tematu ślubnego"... IMHO nie zawsze to co odbiega od "utartych standardów" jest... lepsze, fajniejsze, ciekawsze... W tym przypadku jestem na NIE. Dlaczego" Bo ślub to nie Helloween...
Nikon
Para Młodych posłużyła w tym zdjęciu jedynie za statystów i jest to mój pomysł dla własnego wykorzystaniaZa maską może być każdy i No Name LOVE - Może pokazać kto chce. I taki był zamysł setka ludzi może stanąć za maską i miłość ich będzie jak w tytule bezimienna i oto pokazują te zdjęcia.
Sens głębszy a nie jak piszecie pod jedyną parę!
Dla mnie Proste Dla reszty ślubniaków itp. no jak to tak można
a Sowart może wszystko hihi :P
A moze powiedza patrz pamietasz jaka zabawe mielismy z tymi maskamia jak sie ludzie oburzali, co to za zdjecia ...haha i sie usmieja, napewna beda mieli wieksze wspoomnienia niz ci co maja "podstawowe foty" jedynie.
Jak najbardziej taki dodatek jest wskazany jak ktos ma pomysl i potrafi zangazowac w to PM
Fejsbuk Darek Novak
Dzięki Ale naprawdę mam Wrażenie że wybrałem zły dział, że nie trafia do ambitnych ludzi "Myślących". A tu sami co para młoda na to, Co sobie pomyślą itp. A podkreśliłem na wstępie że autorki pomysł no i ?
Spodziewajcie się częściej takich zdjęćo ile nie znudzą mi się idiotyczne komentarze a co klient na to itp.
![]()
Dawaj więcej takich fotMyślę, że następnym razem (oprócz ciut nudnych i oklepanych masek - za chwilę wszyscy się na ten temat rzucą
) powinieneś wyposażyć PM w jakiś ładny... kwiatek. Ja bym np. widział coś tak twórczego i ambitnego jak postawienie na głowach PM np. po jednej doniczce z kwiatem. Dokładnie tak! W końcu nikt jak dotąd nie miał tak fantastycznego pomysłu, nieprawdaż? Wtedy byłoby jeszcze fajniej bo sama maska to już nie jest to. Ale maska na twarzy PM i dodatkowo doniczka na głowie z kwiatkiem to jest już świetna i niezwykle ambitna oraz twórcza myśl. Dlaczego jej nie wykorzystać szukając kolejnych, coraz bardziej wydziwianych inspiracji?
Nikon
Jak dla mnie bardzo fajne, inne, pokusiłbym się ewentualnie o coś, co by uzupełniało historię, łączyło młodych i inscenizację, klimat. Brawo.
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Bardzo często czytam, widzę, słyszę od znajomych - jak trudno zrobić sobie coś dla siebie podczas sesji ślubnej, bo klienci albo mają inne wymagania albo nie chcą się moczyć w jeziorze albo nie będą biegać boso po polu albo tylko w studio z rekwizytami.
Jako sesji ślubnej tego nie biorę, bo przy ocenie zdjęć ślubnych chyba jestem bardziej tradycjonalistą z "nutką wariactwa", aniżeli kimś, kto sam by wszystko wywracał do góry nogami
Ale jako sesję artystyczna i "Twoją" - biorę jak najbardziej. Skoro oprócz tego masz "normalną" sesję, to tylko się ciesz, że masz swoje 5 minut wyżywania się tak, jak chcesz. Bo na kim masz to robić? Na kolegach i koleżankach, którzy mieliby wypożyczyć ciuchy ślubne tylko dla Ciebie? No może i tak, ale tak masz 2 pieczenie na jednym ogniu, a MP Ci pomogła w realizacji Twojej wizji.
I tyle![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Skontaktuj się z nami