Szukaj
Pod tymi maskami mógłby być każdy zamiast państwa młodych , dla mnie to bez sensu takie zdjęcia ale jak młodzi chcieli to czemu nie klient nasz Pan ,technicznie jak zwykle dobre
A kto ci powiedział ze to był cały plener ślubny? uważasz że oprócz tych zdjęć nie zrobiłem innych?
Widocznie nie widziałeś innego posta mojego z tą parą.
Zdjęcia zostały zrealizowane dla mnie.są to typowo że tak napiszę reklamówką
i dla tego te maski.
Jak napisałeś pod tymi maskami może być każdy i oto mi chodziło![]()
Ja sam tytuł mówi no name love - już to powinno się kojarzyć że nie chodzi tu o tą parę co mi pomogła ten pomysł zrealizować.
Jakoś do mnie nie trafiają tego typu sesje ślubne ale co kto lubi...
Wypijmy za blendy...
Jakos mam mieszane uczucia no ale...
D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW
I zamęt miało zrobić![]()
Bardzo fajne, nie ma się co napinać, panowie ślubniacy, wiem szkoda, że to nie wasz pomysł... ;P
A tak na poważnie bo jak zawsze perfekcyjnie.
Postarałbym się tylko państwu młodym wyrównać kolor palców, bo to jest pierwsze co się w oczy rzuca, jeśli to ma iść na jakąś reklamę to będzie widać, że mają palce jakby kopali ziemniaki (prawie ;P), wiem że złudzenie, ale reklama się rządzi swoimi prawami ideału...
P.S. Pod maską mógłby być każdy - a jak panna młoda jest ostra a pan młody rozmazany w bokehu to już jest ok, bo tylko 1/2 z pary mógłby być każdy? ;P
Na tym forum lepiej popisać o obudowach aparatu, a jeszcze lepiej ponarzekać że gdzieś coś kurzy, albo się coś psuje. Zdjęć nie można wystawiać, bo dla większości aparat nie jest do tworzenia obrazów, jest kupowany po to żeby móc o czymś porozmawiać na forum i trochę ponabijać sobie postówbo jak się robi zdjęcia i je pokazuje tutaj to zaraz znajdą się osoby które uważają autora zdjęć za jakiegoś dziwaka
"ON ROBI ZDJĘCIA APARATEM- ON JEST JAKIŚ DZIWNY, JAKIŚ KOSMITA - TRZEBA COŚ NAPISAĆ ŻEBY MU UDOWODNIĆ ŻE ŹLE ROBI"
a wracając do tematu zdjęć.
Podoba mi się cross zdjęć, kadry są fajne poprawne, pasują do motywu - technicznie dobre zdjęcia.
Co do pomysłu mam kilka drobnych zastrzeżeń, ogólnie pomysł jest fajny i oprócz tego zapewne są inne zdjęcia niż z maskamiSam bym usunął te gumki na maskach, i znalazł sposób żeby umieścić maski w jakiś sposób tak żeby nie było widać gumeczek. Motyw z napisami fajny, tylko widać że były robione ręcznie "markerami?" dla mnie jest mało estetycznie, chociaż dla kogoś ręcznie zrobione napisy mogą mieć większe znaczenie. Zdjęcia fajne !
![]()
hmmmmmmmmmm kolorowe, a jakby smutne![]()
ps.
cholercia ciekawi mnie czy tak za lat 15 Ci ludzie też bedą wracac i spogladać na siebie na tych zdjęciach i się zachwycać. Żono zobacz jak fajnie wyszłaś na tych zdjęciachwiem wiem to nie cały plener był w tych maskach
![]()
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 01-11-2013 o 23:38
Skontaktuj się z nami