Ja pomoge z ebay`em Tomku![]()
Szukaj
Ja pomoge z ebay`em Tomku![]()
Aku jest ewidentna podróbą, położone koło oryginalnego, od razu rzucają się w oczy różnice. Aczkolwiek aparat na nim wystartował i nawet pokazał że jeszcze 51% energii ma.
Jednakże "Marcellus Wallace don't like to be fucked by anybody except Mrs. Wallace." Jutro wysmażę piękne pismo, jak to domagam się doprowadzenia towaru do zgodności z umową, a także zakupię w fotoamigo polecane zamienniki. Normalnie wyznaję zasadę Mariusza, ale czasem mi się włącza żyłka sportowca. Do tego nie dostałem rapagonu, znaczy nie tylko PIHem mogę ich postraszyć.
Przyszła też przelotka na bagnet F. Hallo Herr Planar!.
Tu już kupiłem co Damian polecał. Tulejkę z dwoma bagnetami na końcu, jedyny ruchomy element, to trzpień blokujący szkła w bagnecie F. Focus peaking, robi robotę, jest precyzyjnie i ostro. Nawet dekielek mam na bagnet E. Tulejka jest cięższa niż E20 z deklami.![]()
Te baterie z amigo też podróby, ale trzymają prawie jak oryginał. Wrzuć na wagę, ponad 18g lżejsze od oryginału.
flickr / Rolleicord, Canon
Marcin, wiadomo, ale też fotoamigo nie sprzedaje ich jako oryginały i kosztują ułamek tego co zapłaciłem za rzekomy oryginał.
Ja kupiłem aku wystawione jako oryginalny produkt Sony. Taka różnica.
Kosiłem dziś...
A Yola mnie upolowała.
NEX-7, Biotar 1,5/[email protected]:
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami