Close

Strona 767 z 2397 PierwszyPierwszy ... 26766771775776576676776876977781786712671767 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 661 do 7 670 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Nie natknął się ktoś na oficjalne info od Sony jak rozpoznać podróbkę aku NP-FW50? Nikon w przypadku swoich aku takie regularnie publikuje. Google kieruje tylko do stron jakiś forów, nie mogę natomiast znaleźć oficjalnego info.
    Kupiłem na Allegro teoretycznie oryginał, ale za dwukrotnie niższą cenę, zatem liczyłem się z tym, że może być podrobiony. W domu porównam jeszcze z tym co był w zestawie z aparatem, ale to co się rzuca w oczy to niechlujny druk, zwłaszcza na odwrocie karty.
    Nie wiem też czy nr drukowany w prawym dolnym rogu tylnej ściany aku powinien się zmieniać, ale znalazłem w sieci zdjęcie z identycznymi oznaczeniami jak na mojej sztuce. Zdjęcie jest opisane jako podróbka, ale że to nie jest na oficjalnej stronie, to niekoniecznie jest to jakiś mocny dowód.
    polecam (tak jak mi Damian polecił) zamienniki z fotoamigo koło pkp głównego. sporo tańsze niż oryginały a trzymają tylko minimalnie krócej.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Sapphiron, ja mam, ale oryginał, więc tanio nie pójdzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    ikit, jak znajdę czas na zdjęcia teraz to wyjdę na spacer i zdam relację chwilowo siedzę ciągle w nagraniach i czasu braknie.
    To czekam, może odkryję w nim jakieś nowe fajne szkiełko dla siebie Pentacona cenię szczególnie za MFD i niesamowity bokeh w tych warunkach. Okazjonalnie używam też jego mega flary, spadku kontrastu i fiolecenia pod światło
    Jak chcę coś co szaleje tylko w autofocusie to biorę e50;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    polecam (tak jak mi Damian polecił) zamienniki z fotoamigo koło pkp głównego. sporo tańsze niż oryginały a trzymają tylko minimalnie krócej.
    Mnie Damian też polecał. I chyba na tym się skończy, jak porównam w domu i się okaże, że to rzeczywiście podróba, to zobaczymy co na to sprzedawca.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Fotoamigo spod dworca. Polecam. Damian Nowakowski

Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

a mają wysyłkowo? jak tak to dajcie namiar na stronę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piterdm Zobacz posta
    Czy jest jakaś zauważalna różnica w działanu af pomiędzy 5N a 5R, szczególnie w słabych warunkach?
    Podpisuję się pod prośbą kolegi
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Grzesiek mają, na allegro som.
    A jaką ładowarkę polecacie? Oprócz tej co Mariusz polecał z e-bay, nie mam tam konta.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

A jaką ładowarkę polecacie? Oprócz tej co Mariusz polecał z e-bay, nie mam tam konta.
    Zdyboo, wczoraj zamawiałem sobie z jebaja, gdybyś dał znać, wziąłbym dwie... Jak nie znajdziesz w PL, mogę Ci zamówić, ale to już na PW zapraszam.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    a mają wysyłkowo? jak tak to dajcie namiar na stronę
    http://www.fotoamigo.pl/
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Strona 767 z 2397 PierwszyPierwszy ... 26766771775776576676776876977781786712671767 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów