Close

Strona 769 z 2397 PierwszyPierwszy ... 26966971975976776876977077177981986912691769 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 681 do 7 690 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Ja pomoge z ebay`em Tomku
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Aku jest ewidentna podróbą, położone koło oryginalnego, od razu rzucają się w oczy różnice. Aczkolwiek aparat na nim wystartował i nawet pokazał że jeszcze 51% energii ma.
    Jednakże "Marcellus Wallace don't like to be fucked by anybody except Mrs. Wallace." Jutro wysmażę piękne pismo, jak to domagam się doprowadzenia towaru do zgodności z umową, a także zakupię w fotoamigo polecane zamienniki. Normalnie wyznaję zasadę Mariusza, ale czasem mi się włącza żyłka sportowca. Do tego nie dostałem rapagonu, znaczy nie tylko PIHem mogę ich postraszyć.

Przyszła też przelotka na bagnet F. Hallo Herr Planar!.
    Tu już kupiłem co Damian polecał. Tulejkę z dwoma bagnetami na końcu, jedyny ruchomy element, to trzpień blokujący szkła w bagnecie F. Focus peaking, robi robotę, jest precyzyjnie i ostro. Nawet dekielek mam na bagnet E. Tulejka jest cięższa niż E20 z deklami.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Te baterie z amigo też podróby, ale trzymają prawie jak oryginał. Wrzuć na wagę, ponad 18g lżejsze od oryginału.
    flickr / Rolleicord, Canon

Domyślnie

Marcin, wiadomo, ale też fotoamigo nie sprzedaje ich jako oryginały i kosztują ułamek tego co zapłaciłem za rzekomy oryginał.
    Ja kupiłem aku wystawione jako oryginalny produkt Sony. Taka różnica.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Jednakże "Marcellus Wallace don't like to be fucked by anybody except Mrs. Wallace."
    Czyli, rozumiem, robisz jesień średniowiecza?
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    jesień średniowiecza?
    Jesień dwudziestegopierwszegowiecza. He44 @2.8

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Jesień dwudziestegopierwszegowiecza. He44 @2.8
    Tak, jak nie lubię fototapet, to taką chętnie bym sobie w pokoju powiesił. Super fotka
    zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sssmok Zobacz posta
    Tak, jak nie lubię fototapet, to taką chętnie bym sobie w pokoju powiesił. Super fotka
    +1

Domyślnie

Kosiłem dziś...

A Yola mnie upolowała.

NEX-7, Biotar 1,5/[email protected]:

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Kosiłem dziś...

A Yola mnie upolowała.
    Na pierwszym planie kij? No tak...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Strona 769 z 2397 PierwszyPierwszy ... 26966971975976776876977077177981986912691769 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów