Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 66

Wątek: Projekt Tyszka?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ale czy jest lepszy niz Pamietniki z wakacji? Albo Trudne sprawy?

O sprzecie pewnie nie wspominali bo w opisie programu na stronie TVN jest gadka o telefonach komorkowych wiec jakby wyskoczyli z Hasskami i innymi szajsem za 5mln$ to nikt by drugiego odcinka nie obejrzal

Domyślnie

Ja bym widział jakąś ogólną poradę, nic w stylu pełna klatka czy średni format ani N/C/S/O/P, ale np. "do takich zdjęć dobrze jest użyć obiektywu standardowego 18-55 ustawionego na ogniskową A i z przysłoną B", albo "obiektyw standardowy jest całkiem uniwersalny, do wielu rzeczy, ale do takich zdjęć wygodniej jest kupić stałoogniskowy XXX mm".
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

To przecież jak robił zdjęcia zonie tego kolesia to tłumaczył jak modelka ma ciało ustawić. Zresztą na 20 min w tym programie dużo się nie da uczyć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adriansocho Zobacz posta
    Chyba jestem jedyną osobą, która zapytała o to, więc liczba pojedyncza wystarczy, ale ja nie zamierzam mu zabraniać, natomiast zastanawiam się, czy nie obawiał się o spadek prestiżu. I odpowiadając na sugestię kolegi, jeden wywiad z M.T. czytałem (chyba w DCP), moje wrażenie było takie, że facet ma całkiem dobrze poukładane w głowie.
    Marcin Tyszka jest znany na całym świecie, nikogo nie obchodzi jakiś program, w kraju o którego istnieniu wie najwyżej kilka procent populacji. Żadnego spadku prestiżu nie będzie. Programu nie oglądałem (poprzedniego też nie), ale Tyszka osiągnął tyle, że może robić co mu się podoba, zaczynał w TV, więc skoro chce wrócić, to niech wraca.

Domyślnie

Ale żal za goloną przez Marcinka kasiorkę, cztery litery ścisnął?
    Przecież ta ustawka nie do
    Was jest jest adresowana.
    Ostatnio edytowane przez amirez ; 13-10-2013 o 09:40
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

obejrzałem pierwszy odcinek pomimo krótkiej sesji można było co nieco wyciągnąć .
    N i pare gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek 77 Zobacz posta
    obejrzałem pierwszy odcinek pomimo krótkiej sesji można było co nieco wyciągnąć .
    yyy co takiego? Serio pytam

Domyślnie

Dla kogoś kto już dłużej fotografuje to co widział jest mu dobrze znane.
    Nic odkrywczego nie pokazał.
    Można było zobaczyć:
    - jak nie robić aktów
    - prawidłowe pozowanie przy akcie
    - ustawienie aparatu względem fotografowanej osoby

Oprócz tego poznanie historii kariery Tyszki .

To nie jest nic odkrywczego gdyż na tym forum jest takich jak i lepszych porad znacznie więcej. Więcej tego jest także na backstagach umieszczonych naYoutoube.

Zapomniałem dodać co ta modelka o nim mówiła, że liczy się szybkość podczas sesji
    Ostatnio edytowane przez Piotrek 77 ; 13-10-2013 o 11:36
    N i pare gratów

Domyślnie

Tak z czystej ciekawości chętnie bym oglądnął ale "ze względów licencyjnych w moim kraju nie moge odpalić tvnplayera"...
    Znacie moze jakiś prosty sposób, żeby dało sie jakoś rozwiązać ten problem?
    Moze jakiś adres dostępnego polskiego proxy?
    Nie jestem informatykiem wiec łopatologicznie poproszę
    J.
    fotografuję dla siebie i dla... przyjemności.

Domyślnie

Jednak dużo robi też scenografia - sypialnia Tyszki vs miejsce, w którym mąż tej pani wcześniej zdjęcia robił.

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów