Tańczący z garnkami.
Szukaj
Tańczący z garnkami.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
mam pomysł... uwaga jak TVN odkupi ode mnie to normalnie czeka mnie sława, pieniądze i kobiety...
... "Jak dobrze zrobić zdjęcia ugotowanym przez siebie potrawom tańcząc z gwiazdami na lodzie"
... no dobra tytuł by można jeszcze nieco dopracować![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Drugi odcinek też fajny i to kompaktem robione zdjęcia i nie przez Tyszkę i wyszły fajnie. Chyba będę kolejne odcinki oglądał.
szkoda, że nie wykupią praw do jakiegoś dobrego kanału fotograficznego z youtoube.
Z jednej strony fajne są te wszystkie programy bo niekiedy za pomocą ich (oprócz jurorów) także idzie wypromować jakąś nowa gwiazdę (chodzi o topmodel, mam talent, czy śpiewające bądź tańczące show)
Ale czy nie idzie zrobić show dla fotoreporterów, czy programu który bazowalby na kanałach z youtoube?
Dziś producenci mają ułatwioną sprawę, za pomocą takich portali jak youtoube widzą co się ogląda. Tylko szkoda że tak mało tego korzystają. Wolą kopiować zagraniczne programy.
N i pare gratów
Producenci, wiedzą też jaką mają widownię i czego ona oczekuje.
Nie spodziewałbym się w TVN ambitnego programu, szczególnie o fotografii. Po prostu potencjalnych odbiorców tego typu programów jest za mało w gronie widzów TVN.
d70s + N18-70 + N55-200
Skontaktuj się z nami