Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66

Wątek: Projekt Tyszka?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jednak dużo robi też scenografia - sypialnia Tyszki vs miejsce, w którym mąż tej pani wcześniej zdjęcia robił.

Domyślnie

szału nie pokazał - takie foty podejrzewam ze większośc z nas by tutaj nawet pierdyknęła ajfonem Mając do dyspozycji oczywiście taką sypialnię i wizażystę który taką dyskotekową dziunię jakoś po ludzku ogarnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    szału nie pokazał - takie foty podejrzewam ze większośc z nas by tutaj nawet pierdyknęła ajfonem Mając do dyspozycji oczywiście taką sypialnię i wizażystę który taką dyskotekową dziunię jakoś po ludzku ogarnie
    Co prawda nie oglądałem programu, ale Tyszka od początku mówił, że to jest program dla zwykłych ludzi, w którym będą pokazywane zdjęcia tak żeby właśnie ci ludzie mogli sobie zrobić podobne. Z tego co piszesz, to tak też jest. Bo chyba nikt nie oczekiwał programu skierowanego do fotografów stanowiących błąd statystyczny widowni.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Tyszka od początku mówił, że to jest program dla zwykłych ludzi
    to nie jest program dla zwyklych ludzi tylko dla promocji pana Tyszki. gosc odcina kupony od nazwijmy to slawy jak tylko sie da i mysle ze zobaczymy go jeszcze w niejednym programie o fotografii robionym przez pseudowizje tvn.
    ciemny lud sie cieszy, ogladalnosc rosnie, bohater kasuje za nastepny odcinek. nawet zdjec nie musi robic bo akurat to od dluzszego czasu mu kompletnie nie wychodzi.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    to nie jest program dla zwyklych ludzi tylko dla promocji pana Tyszki. gosc odcina kupony od nazwijmy to slawy jak tylko sie da i mysle ze zobaczymy go jeszcze w niejednym programie o fotografii robionym przez pseudowizje tvn.
    ciemny lud sie cieszy, ogladalnosc rosnie, bohater kasuje za nastepny odcinek. nawet zdjec nie musi robic bo akurat to od dluzszego czasu mu kompletnie nie wychodzi.
    Boj sie Boga Piotrze, reke na taka znakomitosc podnosic
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Boj sie Boga Piotrze, reke na taka znakomitosc podnosic
    coz .. poprawnosc polityczna nigdy nie byla moja mocna strona. a Tyszka byl dla mnie zawsze solidnym rzemieslnikiem a nie znakomitoscia. Moze przemawia przeze mnie ogolna niechec bo mam wyjatkowo awersje do ludzi dla ktorych najwazniejsze jest parcie na szklo.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    Już wolę programy o jakiejkolwiek fotografii niźli o wszech ogarniajacym gotowaniu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Już wolę programy o jakiejkolwiek fotografii niźli o wszech ogarniajacym gotowaniu.
    O gotowaniu, tańczeniu i śpiewaniu. Niedługo zrobią chyba 3w1
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    moze dlatego ze fotografie lubisz a gotowania nie bardzo?
    o dobry program o gotowaniu rownie ciezko co o dobry program o fotografii - bo nie zakladam ze np tvnowska masakra z mopem w roli glownej bedaca imitacja master chefa jest programem o gotowaniu.
    niestety gotowanie tak jak fotografia stalo sie modne i w towarzystwie wypada o tym rozmawiac. a ze nie kazdy "umi" to juz malo wazne

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
    O gotowaniu, tańczeniu i śpiewaniu. Niedługo zrobią chyba 3w1
    juz chyba zrobili .. z tego co slyszlaem (bo nie majac tv nie ogladam) tvn ma cos co sie nazywa "ugotowani" - tam musisz ugotowac i zatanczyc tzn wymyslic jakas zabawe dla swoich gosci.
    Ostatnio edytowane przez sailor ; 14-10-2013 o 23:26

Domyślnie

ładnie, kolorowo i bez założonej treści - czyli jak robić zdjęcia, swój warsztat "mocno schowany", plus duża pomoc edytora (i innego zaplecza), według mnie program dla kobiet - czyli jak mogę wyglądać ładniej jeśli trafię do kogoś kto ma troszkę pojęcia, wbrew pozorom ten program może działać na korzyść osób właśnie zajmujących się tą dziedziną foto, tylko pytanie KTO TO OGLĄDA ?, po pierwszym odcinku (patrząc się tylko od strony fotograficznej a pomijając większość treści - czyli własną reklamę pana Marcina), to tak bardzo zubożona wersja programu JAK DOBRZE WYGLĄDAĆ NAGO
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów