Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 66

Wątek: Projekt Tyszka?

Domyślnie

Jeśli nie chodzi o pieniądze to chodzi o sławę i to nie tylko w światku fotograficznym ale ogólnie pojętym celebryckim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    - 2000 zdjęć na 1? Zawiedziony jestem mocno
    Zrozumiałam, że nigdy nie zrobię dobrego zdjęcia... na sesji raczej nie przekraczam 10 ujęć, no góra 30 kadrów... Jestem bez szans.

Domyślnie

Nawet fajne, trochę za mało techniki. Swoją drogą TVN player nieźle działa na PS3.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    Zrozumiałam, że nigdy nie zrobię dobrego zdjęcia... na sesji raczej nie przekraczam 10 ujęć, no góra 30 kadrów... Jestem bez szans.
    Też mnie to zasmuciło ciuteczkę, 2000 zdjęć to jakby ekstrapolować moje wyniki to bity miesiąc dzień w dzień...

Domyślnie

nie oglądałem programu. Ale z chęcią go obejrze . Tyszka się jednym może podobać innym nie, ale jest to osoba która coś znaczy w światku fotografii. Kiedyś ludzie narzekali, że nie ma programów o fotografii. A jak już są to też narzekają -ciężko ludzia dogodzic.
    N i pare gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek 77 Zobacz posta
    -ciężko ludzia dogodzic.
    Ręką łatwiej.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Swoją drogą TVN player nieźle działa na PS3.
    Potwierdzam.
    Zawsze oglądam progrmy z TVN Turbo na PS3.

Program całkiem fajny, ale krótki...
    D7100 | X-T10 || S17-50 2.8 | 18-55 | 18-105 VR | 35mm f/1.8G | YN-565EX

Domyślnie

Na zdjęcia tej pani wybrał sobie chyba możliwie najlepsze miejsce - łóżko naprzeciwko okna - trochę trudno to zapewnić w domu (nie każdy ma takie ustawienie). Poza tym, koszulka, którą miał pod niebieską marynarką - średnio to wygląda, ale może tak jest modnie? Ciekawe, że (w pierwszym odcinku) totalnie nic nie wspomniał o sprzęcie.
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

A mi w tym odcinku 1 zabrakło, żeby to mąż tej pani pod okiem Tyszki (lub po jego instrukcjach) zrobił lepsze fotografie. Tak to wiemy tylko, że Tyszka potrafi a inny nie potrafi.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

No by było znowu larum że mąż robi lepsze zdjęcia od super profesjonalnego fotografa Tyszki. Moje zdanie znacie że jest to zdecydowanie lepszy program od tego gdzie tam te panny na modelki stroili.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów