Jeśli nie chodzi o pieniądze to chodzi o sławę i to nie tylko w światku fotograficznym ale ogólnie pojętym celebryckim.
Szukaj
Jeśli nie chodzi o pieniądze to chodzi o sławę i to nie tylko w światku fotograficznym ale ogólnie pojętym celebryckim.
Nawet fajne, trochę za mało techniki. Swoją drogą TVN player nieźle działa na PS3.
nie oglądałem programu. Ale z chęcią go obejrze . Tyszka się jednym może podobać innym nie, ale jest to osoba która coś znaczy w światku fotografii. Kiedyś ludzie narzekali, że nie ma programów o fotografii. A jak już są to też narzekają -ciężko ludzia dogodzic.
N i pare gratów
Na zdjęcia tej pani wybrał sobie chyba możliwie najlepsze miejsce - łóżko naprzeciwko okna - trochę trudno to zapewnić w domu (nie każdy ma takie ustawienie). Poza tym, koszulka, którą miał pod niebieską marynarką - średnio to wygląda, ale może tak jest modnie? Ciekawe, że (w pierwszym odcinku) totalnie nic nie wspomniał o sprzęcie.
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
A mi w tym odcinku 1 zabrakło, żeby to mąż tej pani pod okiem Tyszki (lub po jego instrukcjach) zrobił lepsze fotografie. Tak to wiemy tylko, że Tyszka potrafi a inny nie potrafi.
Skontaktuj się z nami