kurde, wybralbym sie tam... szkoda, ze mnie nie namowiles Dyziula w zeszlym roku... chociaz z drugiej strony, po co pojechalbym, skoro nie mam dlugiegowatroba tez juz nie ta...
![]()
Szukaj
kurde, wybralbym sie tam... szkoda, ze mnie nie namowiles Dyziula w zeszlym roku... chociaz z drugiej strony, po co pojechalbym, skoro nie mam dlugiegowatroba tez juz nie ta...
![]()
Co to SPFL ? W grupie "lotniczej" nie znalazłem żadnego info n/t tegorocznego wyjazdu.
Najbardziej obawiam sie logistyki gdyz to moj pierwszy wyjaD na tą imprezę.
Gdzie znajdę tekst Hesji n/t Axalp ?
Domku nie biorę po uwagę, w okolicy jest pole namiotowe ?
Niestety zimno jest i bez puchu się nie obejdzie.
Najchętniej podczepiłbym się do kolegów na miejscu.
Co roku impreza jest w środku tygodnia ? 9-10.10.13 jeśli się nie mylę.
stowarzyszenie polskich fotografów lotniczych. Maja własną stronę, chyba forum - tam szukaj. Tu raczej niewiele info będzie
Malin - współczujemy ze nie masz długiego, ale z krótkim grubym też może powalczysz![]()
Znalazłem i SPFL i poradnik Hesji
Pytanie dotyczące pola namiotowego i miejscówek nadal aktualne.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 06-09-2013 o 08:20 Powód: lit.
widzę, że wjazd to 40eu / dzień, jest jakaś tańsza opcja ?
Jest szansa na akredytację dla zwykłego dziennikarza nie związane z branżą lotniczą ?
Ale jaka akredytacja?jak idziesz z buta nic nie płacisz
do 5 rano droga na Axalp jest otwarta dla pojazdów, potem już tylko autobusy, 40 eu było za autobus z bazy na górę-kolejkę-autobus w dół. Impreza tak jak mówiłeś jest w środku tygodnia, poza tym nie nazwałbym tego imprezą tylko ćwiczenia wojskowe z lekkim pokazem
![]()
Wg mnie namiot to słaby pomysł, tam deszcz, śnieg itp przygody w tym okresie to normalka. W tym nie pomogę/pomożemy bo zawsze była opcja domkowa.
Wczytaj się w relacje Hesji i ew to-> http://airshow-reviews.com/axalp.html
sebah - świetne portfolio - jestem pod wrażeniem i gratuluję
co to za szkiełko?
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
Skontaktuj się z nami