Close

Strona 618 z 2397 PierwszyPierwszy ... 11851856860861661761861962062866871811181618 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 171 do 6 180 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Mi tez starcza, wiec nie wiem o co ci chodzi?
    To zrozumiałe, że nie rozumiesz, jak większość tutaj Ciebie..
    Chodzi o to, że zamiast szukać świętego gralla, NA TWOIM miejscu - mówię poważnie, zero podpuchy, chcę doradzić - opchnął bym wszystko i został z tym co zasugerowałem. Bo wydaje mi się - choć jak widać masz inne zdanie - że byłby to optymalny wybór, zarówno pod kątem body (nikt ci wizjera używać nie każe, ale w każdej chwili masz taką opcję, a nie wierzę, że w d90 też korzystasz z LV a nie z wizjera). Poza tym dwa bardzo uniwersalne szkiełka 35 1.8 (może nawet nie brałaś pod uwagę, ale jest to jasny standard) i wbrew pozorom wystarczająco jasny 16-70 ze stabilizacją wystarczyły by ci aż nadto. Mi i myślę, że nie tylko mi taki zestaw wycieczkowo wakacyjny-wystarczyłby całkowicie.
    Pozdrawiam i mówię poważnie, abyś pomyślała o takim rozwiązaniu.
    Ostatnio edytowane przez P.R.P. ; 26-08-2013 o 17:15

Domyślnie

Kto rano wstaje, ten robi zdjęcia.

flickr / Rolleicord, Canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gibber Zobacz posta
    Kto rano wstaje, ten robi zdjęcia.
    Gibber, Ty tylko o tych zdjęciach i zdjęciach...

Ale czad niemożebny wklejasz...

Nie mam za bardzo jak Ci podskoczyć ze swoimi chęchami z drugiej strony ulicy...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

O sprzęcie już się nagadałem, podniecam się jeno na Zajsa 16-70.

^^
    Podoba mi się kontrast - zimne trawy, ciepłe słońce.
    Poprzednie z tej serii też super. Zazdraszczam takich widoków.

PS:
    Jak zrobić downgrade z Lr5 do Lr4 (4.4) ?. Zakupiłem ten wynalazek i zdołowało mi kompa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P.R.P. Zobacz posta
    To zrozumiałe, że nie rozumiesz, jak większość tutaj Ciebie..
    Chodzi o to, że zamiast szukać świętego gralla, NA TWOIM miejscu - mówię poważnie, zero podpuchy, chcę doradzić - opchnął bym wszystko i został z tym co zasugerowałem.
    Ja temat uwazam za zamkniety odnosnie zamiany aparatu, nie widze zadnego sensu, zmieniac Nex-a na innego Nex-a, dla mnie ten temat nie istnieje.
    Nie szukam "Gralla".
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Ja temat uwazam za zamkniety odnosnie zamiany aparatu, nie widze zadnego sensu, zmieniac Nex-a na innego Nex-a, dla mnie ten temat nie istnieje.
    Nie szukam "Gralla".

Cieszę się razem z tobą..

Domyślnie

To się pisze "Graal"...
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Fakt, literówka. :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P.R.P. Zobacz posta

Cieszę się razem z tobą..
    To Ty chciales sprowokowac i zaczales niepotrzebnie temat.. tak wiec tematu nie bylo i nie ma.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Jak nie ma, to zdjęcie...

Strona 618 z 2397 PierwszyPierwszy ... 11851856860861661761861962062866871811181618 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów