Close

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 86

Wątek: Facebook

Domyślnie

FB Było teraz czytam i widzę że nie jestem sam z tymi problemami. Swojego czasu nawet to działało jako tako od czasu kiedy się pojawiła opcja płacenia oraz reklamowania sprawa się rypła. Lubię mam sporo lecz ciągle mi ubywa i nie sadze by codziennie ktoś mi odlubił! Nie płacę to widzi tylko 300 osób jak zapłace to nawet i 6tyś lecz nie przekłada się to za bardzo na kliknięcia oraz komentarze na taką ilość. Wiem zależy od tematu lecz nie możliwością jest by cienko przybywało laików kiedy mówi o tobie 146tyś!!! osób i nie przybywa lubię. A jak nic nie robię to przybywa.
    To na logikę jest jakieś matactwo, biorą kaskę za coś czego nie ma i manipulują lubię!
    Jestem mocno obrażony na FB!!! Dla mnie to totalna lipa.
    | ... |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez National Zobacz posta
    FB Było teraz czytam i widzę że nie jestem sam z tymi problemami. Swojego czasu nawet to działało jako tako od czasu kiedy się pojawiła opcja płacenia oraz reklamowania sprawa się rypła. Lubię mam sporo lecz ciągle mi ubywa i nie sadze by codziennie ktoś mi odlubił! Nie płacę to widzi tylko 300 osób jak zapłace to nawet i 6tyś lecz nie przekłada się to za bardzo na kliknięcia oraz komentarze na taką ilość. Wiem zależy od tematu lecz nie możliwością jest by cienko przybywało laików kiedy mówi o tobie 146tyś!!! osób i nie przybywa lubię. A jak nic nie robię to przybywa.
    To na logikę jest jakieś matactwo, biorą kaskę za coś czego nie ma i manipulują lubię!
    Jestem mocno obrażony na FB!!! Dla mnie to totalna lipa.
    Brzmi jak polski..
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

I dlaczego to się nie pokrywa ?? Kasę to biorą chętnie ale działać poprawnie to już nie bardzo. Czyli jak wszędzie

Domyślnie

może odlubili a w powiadomieniu zostało?

Domyślnie

Bo się nie będzie pokrywało! Liczy się tylko Kasa :P
    | ... |

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Ależ to ma siłę. Przez 6 dni zdjęcie które wstawiłem obejrzało 1033 osób czyli ponad 160 na dobę. Na stronę www zagląda 20 osób na dobę. Niesamowite narzędzie ten FB może być w świadomych rękach. Szkoda, że 3-4 lata wstecz profilu se nie założyłem.
    Może ktoś warsztaty z wykorzystywania świadomego FB prowadzi ?
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 18-08-2013 o 22:48

Rozmowny Awatar km79
    Miasto
    Bilgoraj - Burton on Trent

Domyślnie

Jak sprawdzić ilość wyświetleń zdjęcia na FB ?
    D600 +N35 +N50 +N70-210
    D810 +S24
    fr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Mam pytanie dla osób znających facebok od podszewki. Jak zrobić abym nie oglądał durnych wpisów znajomego ale żeby ten o tym nie widział bo gotów sie obrazić ?
    Przypomniał mi się ten odcinek South Park
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Trzeba mieć fanpejdża oraz zaslużyć się ileś tam polubieniami tegoż fanpejdża. Powyżej jakiejś liczby udostępnia FB statystykę która wyświetla się pod zdjęciem oraz inne statystyki zwiazane z zasiegiem. Ja raczkujący jestem, ale widzę, że tego FB można by fajnie pocisnąć.

Rozmowny Awatar km79
    Miasto
    Bilgoraj - Burton on Trent

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Trzeba mieć fanpejdża oraz zaslużyć się ileś tam polubieniami tegoż fanpejdża. Powyżej jakiejś liczby udostępnia FB statystykę która wyświetla się pod zdjęciem oraz inne statystyki zwiazane z zasiegiem. Ja raczkujący jestem, ale widzę, że tego FB można by fajnie pocisnąć.
    Dzięki.
    D600 +N35 +N50 +N70-210
    D810 +S24
    fr

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów