Close

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 86

Wątek: Facebook

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Mam pytanie dla osób znających facebok od podszewki. Jak zrobić abym nie oglądał durnych wpisów znajomego ale żeby ten o tym nie widział bo gotów sie obrazić ?
    wejdz na profil znajomego, kliknij na "friends" i tam bedzie taka opcja

Domyślnie

wchodzisz na jego konto, klik w znajomi, odznaczasz pokaz w aktualnosciach

PS nie widzialem ze jackrabbit napisal to samo

Domyślnie

a z poziomu postu tego gościa można też chyba w prawym górnym rogu takim wichajsterkiem wyłączyć...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

No dobra, może ktoś pomoże bo ja nie ogarniam.

Założyłem stronkę "firmową". W okresie świątecznym było kilkanaście polubień stronki ale ni cholery nie mogę sprawdzić kto lubił. Mam dziwne wrażenie że polubienia nie są ułożone chronologicznie. Mowa o okienku Nowe Polubienia widocznym pod Panelem Administratora. Mało tego - kiedy wchodzę w Powiadomienia to w ciągu ostatnich 3 dni pokazuje mi 1 zdarzenie będące polubieniem strony a było ich kilkanaście.....

I druga sprawa - Zaproś znajomych.... Dlaczego w tym oknie non stop pokazują się ci sami znajomi, niezależnie od tego czy już polubili stronę czy nie? Przecież nie wiedząc kto polubił wysyła się w kółko zaproszenia do tych samych ludzi

Ktoś będzie tak miły i mi to wyjaśni. Bo trochę zielony z fb jestem
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 02-04-2013 o 12:01 Powód: pis. (Ci------->ci)

Domyślnie

W nowych polubieniach masz uszeregowane od najnowszych do najstarszych. Jest też napisane ile czasu upłynęło od kiedy dana osoba zlajkowała stronę.

W Powiadomieniach nie powinno być w ogóle informacji o polubieniach strony, tylko o polubieniach statusów, komentarzach

Nie da się wysłać zaproszenia do kogoś kto polubił stronę. Twoi znajomi jej nie lubią, skoro możesz do nich wysyłać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    W nowych polubieniach masz uszeregowane od najnowszych do najstarszych. Jest też napisane ile czasu upłynęło od kiedy dana osoba zlajkowała stronę.
    Tak ale tylko w oknie czyli ostatnie 4. A co dalej ?

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Nie da się wysłać zaproszenia do kogoś kto polubił stronę. Twoi znajomi jej nie lubią, skoro możesz do nich wysyłać.
    Hmmm co nie zmienia faktu że w tym okienku wciąż wyświetla mi znajomych którzy już stronę polubili

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Tak ale tylko w oknie czyli ostatnie 4. A co dalej ?
    To się da jeszcze przewijać, w niedużym zakresie, ale da się

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Hmmm co nie zmienia faktu że w tym okienku wciąż wyświetla mi znajomych którzy już stronę polubili
    Bug.

Domyślnie

Facebook co chwilę coś zmienia, część funkcji działa jakby chciała, a nie mogła...
    Ja ostatnio wykryłem, że skasowało mi kasę za niby polubienia strony, a de facto nikt nowy nie polubił... Masakra jakaś...

Domyślnie

Mnie w obu miejscach wyświetla chronologicznie.

Znajomych którzy polubili stronę wyświetla, ale jako nieaktywnych. Nie da się im znowu wysłać zaproszenia. Jak się da, to jak wyżej napisano - błąd.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    To się da jeszcze przewijać, w niedużym zakresie, ale da się
    To wiem ale mam poważne wątpliwości co do chronologii. Tym bardziej że nigdzie (poza tymi 4ema pozycjami) nie można sprawdzić kiedy dana osoba polubiła.

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów