Szukaj
wchodzisz na jego konto, klik w znajomi, odznaczasz pokaz w aktualnosciach
PS nie widzialem ze jackrabbit napisal to samo
a z poziomu postu tego gościa można też chyba w prawym górnym rogu takim wichajsterkiem wyłączyć...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
No dobra, może ktoś pomoże bo ja nie ogarniam.
Założyłem stronkę "firmową". W okresie świątecznym było kilkanaście polubień stronki ale ni cholery nie mogę sprawdzić kto lubił. Mam dziwne wrażenie że polubienia nie są ułożone chronologicznie. Mowa o okienku Nowe Polubienia widocznym pod Panelem Administratora. Mało tego - kiedy wchodzę w Powiadomienia to w ciągu ostatnich 3 dni pokazuje mi 1 zdarzenie będące polubieniem strony a było ich kilkanaście.....
I druga sprawa - Zaproś znajomych.... Dlaczego w tym oknie non stop pokazują się ci sami znajomi, niezależnie od tego czy już polubili stronę czy nie? Przecież nie wiedząc kto polubił wysyła się w kółko zaproszenia do tych samych ludzi
Ktoś będzie tak miły i mi to wyjaśni. Bo trochę zielony z fb jestem
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 02-04-2013 o 12:01 Powód: pis. (Ci------->ci)
W nowych polubieniach masz uszeregowane od najnowszych do najstarszych. Jest też napisane ile czasu upłynęło od kiedy dana osoba zlajkowała stronę.
W Powiadomieniach nie powinno być w ogóle informacji o polubieniach strony, tylko o polubieniach statusów, komentarzach
Nie da się wysłać zaproszenia do kogoś kto polubił stronę. Twoi znajomi jej nie lubią, skoro możesz do nich wysyłać.
Facebook co chwilę coś zmienia, część funkcji działa jakby chciała, a nie mogła...
Ja ostatnio wykryłem, że skasowało mi kasę za niby polubienia strony, a de facto nikt nowy nie polubił... Masakra jakaś...
Mnie w obu miejscach wyświetla chronologicznie.
Znajomych którzy polubili stronę wyświetla, ale jako nieaktywnych. Nie da się im znowu wysłać zaproszenia. Jak się da, to jak wyżej napisano - błąd.
Skontaktuj się z nami