Close

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 86

Wątek: Facebook

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Jak byś miał dobry patent na wyciśniecie kasy z FB to daj cynk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Ależ to ma siłę. Przez 6 dni zdjęcie które wstawiłem obejrzało 1033 osób czyli ponad 160 na dobę. Na stronę www zagląda 20 osób na dobę. Niesamowite narzędzie ten FB może być w świadomych rękach. Szkoda, że 3-4 lata wstecz profilu se nie założyłem.
    Może ktoś warsztaty z wykorzystywania świadomego FB prowadzi ?
    Jak pisałem wcześniej o FB to wiele osób się wyśmiewało. Szkoda było czasu dyskutować na forum więc zacząłem szukać jak najlepiej to wykorzystać.
    Robiłem ostatnio zdjęcia na imprezie. Ponad 20 tys. odwiedzin. Masa zapytań, kontaktów i znajomości. Dodatkowo za każdym razem przybywa "lajków" i przy następnych zdjęciach ilość odwiedzających przybywa. Od wielu miesięcy nie ruszam strony internetowej bo szkoda czasu.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Jako chyba jeden z ostatnich fotografujących okolicznościówkę założyłem sobie profil na FB. O ja guuuuupi. Trzeba to było zrobić kilka lat wstecz.

ostatni, na moim podwórku
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 18-08-2013 o 23:50

Domyślnie

Od jakiegos czasu dodane zdjecia nie pokazuja sie na osi czasu mojego fanpage'a. Dodaje je tak samo jak zawsze i nic. Kombinowalem i szukalem w ustawieniach, ale za nic nie moge sprawic, aby nowe albumy widoczne byly na osi. Jak wejde w zdjecia to tam sa normalnie widoczne. Macie jakies pomysly jak to naprawic?
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Fejsbuk zmienia zasady wyszukiwania osób na FB. Chyba się z nimi pożegnam.

(...)Usuwamy stare ustawienie dotyczące wyszukiwania „Kto może wyszukać Twoją oś czasu, wpisując imię i nazwisko?”, ale nie zmieni to grona osób, które mogą zobaczyć treści udostępnione przez Ciebie na Facebooku.(...)
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Jak pisałem wcześniej o FB to wiele osób się wyśmiewało. Szkoda było czasu dyskutować na forum więc zacząłem szukać jak najlepiej to wykorzystać.
    Robiłem ostatnio zdjęcia na imprezie. Ponad 20 tys. odwiedzin. Masa zapytań, kontaktów i znajomości. Dodatkowo za każdym razem przybywa "lajków" i przy następnych zdjęciach ilość odwiedzających przybywa. Od wielu miesięcy nie ruszam strony internetowej bo szkoda czasu.
    Ja bym jednak własnej strony nie zaniedbywał. Podejrzewam, że za jakiś czas FB zażąda zapłaty za "dobrodziejstwa" jakimi nas obdarza. Wtedy dobrze będzie mieć własną, wypromowaną, rozbudowaną, wypozycjonowaną stronę www.

pozdrawiam
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skarcity Zobacz posta
    Ja bym jednak własnej strony nie zaniedbywał. Podejrzewam, że za jakiś czas FB zażąda zapłaty za "dobrodziejstwa" jakimi nas obdarza...
    To już weszło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    To już weszło
    Ja myślę, że ostatnie zmiany na FB to dopiero początek...
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skarcity Zobacz posta
    Ja myślę, że ostatnie zmiany na FB to dopiero początek...
    No trudno, fb to nie cały świat, podziękuje się za współpracę i już

Domyślnie

Dziwię się, że jeszcze tam buszujecie... sporo ludzi się ewakuowało jakiś rok temu (po zmianach wyszukiwania i wprowadzeniu pierwszych poważnych opłat), fejs pustkami straszy...

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów