Jak byś miał dobry patent na wyciśniecie kasy z FB to daj cynk![]()
Szukaj
Jak byś miał dobry patent na wyciśniecie kasy z FB to daj cynk![]()
Jak pisałem wcześniej o FB to wiele osób się wyśmiewało. Szkoda było czasu dyskutować na forum więc zacząłem szukać jak najlepiej to wykorzystać.
Robiłem ostatnio zdjęcia na imprezie. Ponad 20 tys. odwiedzin. Masa zapytań, kontaktów i znajomości. Dodatkowo za każdym razem przybywa "lajków" i przy następnych zdjęciach ilość odwiedzających przybywa. Od wielu miesięcy nie ruszam strony internetowej bo szkoda czasu.![]()
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Jako chyba jeden z ostatnich fotografujących okolicznościówkę założyłem sobie profil na FB. O ja guuuuupi. Trzeba to było zrobić kilka lat wstecz.
ostatni, na moim podwórku
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 18-08-2013 o 23:50
Od jakiegos czasu dodane zdjecia nie pokazuja sie na osi czasu mojego fanpage'a. Dodaje je tak samo jak zawsze i nic. Kombinowalem i szukalem w ustawieniach, ale za nic nie moge sprawic, aby nowe albumy widoczne byly na osi. Jak wejde w zdjecia to tam sa normalnie widoczne. Macie jakies pomysly jak to naprawic?
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Fejsbuk zmienia zasady wyszukiwania osób na FB. Chyba się z nimi pożegnam.
(...)Usuwamy stare ustawienie dotyczące wyszukiwania „Kto może wyszukać Twoją oś czasu, wpisując imię i nazwisko?”, ale nie zmieni to grona osób, które mogą zobaczyć treści udostępnione przez Ciebie na Facebooku.(...)
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu
Dziwię się, że jeszcze tam buszujecie... sporo ludzi się ewakuowało jakiś rok temu (po zmianach wyszukiwania i wprowadzeniu pierwszych poważnych opłat), fejs pustkami straszy...
Skontaktuj się z nami