Close

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 86

Wątek: Facebook

Domyślnie

ja też mam kilkunastu znajomych którzy polubili moją stronę a ciągle mogę im wysyłać zaproszenia Polubili dawno temu i za pierwszym razem myślałem ze moze odlajkowali, ale w końcu dwóch mi napisało że czemu ciągle im wysyłam zaproszenia jak od 100 lat mają polubioną stronę. rzecz pojawila sie jakieś 3-6miesięcy temu i ciągle ci sami bez zmian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tommy Zobacz posta
    ja też mam kilkunastu znajomych którzy polubili moją stronę a ciągle mogę im wysyłać zaproszenia Polubili dawno temu i za pierwszym razem myślałem ze moze odlajkowali, ale w końcu dwóch mi napisało że czemu ciągle im wysyłam zaproszenia jak od 100 lat mają polubioną stronę. rzecz pojawila sie jakieś 3-6miesięcy temu i ciągle ci sami bez zmian
    Mam to samo...

W dodatku wydaje mi się, że jakiś czas temu zmniejszyła mi się iść "polubień" mojej strony. Zmniejszyła się na tyle, że wątpię, żeby to było masowe "odlajkowanie". Albo ja słabo ogarniam cały ten fb albo coś się posypało

Domyślnie

coś jest popierniczone... czasami pokazują mi się wszyscy znajomi, nawet ci, którzy już "lubią", czasami ci, którzy jeszcze nie "lubią" a czasami tak jak np. teraz nie mam możliwości wysyłać zaproszeń do nikogo...
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Patrzę sobie w tą listę tych co polubili i naliczyłem 80 osób. A polubień jest 226. To gdzie ja mogę do jasnej Anielki zobaczyć wszystkie osoby które stronę polubiły ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Patrzę sobie w tą listę tych co polubili i naliczyłem 80 osób. A polubień jest 226. To gdzie ja mogę do jasnej Anielki zobaczyć wszystkie osoby które stronę polubiły ??
    Chyba nie ma takiej możliwości...

Domyślnie

Wybierając formę reklamy wybieram np Lajki I potem nie mam możliwości zerknięcia kto lajkuje czyli nie wiem za co płacę. Bo cyferkę pierdylion lajków to facebook może sobie wygenerować w/g np ilości opadów w delcie Nilu

Domyślnie

w okienku "Nowe polubienia" jest "Pokaż wszystko" i tam rozwija się lista - wystarczy klikać "zobacz więcej"

a co do odlubień strony to polecam zerknąć na statystykę jest tam też wykres ile osób kiedy uciekło - ja maksymalnie miałem 2 w jeden dzien (czy tydzien bo nie pamietam jaka tam jest jednostka) więc chyba jakiejś masowej kastracji przez fb nie było

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tommy Zobacz posta
    w okienku "Nowe polubienia" jest "Pokaż wszystko" i tam rozwija się lista - wystarczy klikać "zobacz więcej"
    No właśnie u mnie ta lista kończy się na 80 osobach a nie na 225....

Domyślnie

rozwijałem i rozwijałem do końca....i na samym dole mam osoby z połowy grudnia, akurat kilkanaście z wyjazdu jaki wtedy fotografowałem, więc myślę że nie o ilość tu chodzi ale o nowy wygląd i funkcje fanpejdża który w tamtym czasie wskoczył

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów