Close

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86

Wątek: Facebook

Domyślnie Facebook

Nie wiem czy to dobry dział, ale niech tam...
    Coś mnie strzeliło i założyłem konto na Facebook'u - chciałbym tak ustawić konto Facebook'a żeby po kliknięciu na link lub ikonkę F, od razu bez logowania się można wejść na profil, np. tak link -
    Konto musi być inne niż osobiste ?
    Ma ktoś pojęcie?
    Równi i równiejsi!

Domyślnie

"Zapamietaj moje logowanie" lub "loguj automatycznie" lub "jaktosietamnazywa". Przeciez na prawie kazdej stronie dziala to tak samo. Na naszym forum tez logujesz sie recznie za kazdym razem?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

to samo robi delicious. nie bedac przy tym zlepkiem spamu

Domyślnie

Marcin, nie o to chodzi. Na link, który podałem możesz wejść bez logowania się do F, a na ten link nie wejdziesz bez zalogowania się w serwisie. Innymi słowy, profil miałby byc dostepny dla osób nie zalogowanych w F.
    Równi i równiejsi!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darek Jankowiak Zobacz posta
    Marcin, nie o to chodzi. Na link, który podałem możesz wejść bez logowania się do F, a na ten link nie wejdziesz bez zalogowania się w serwisie.
    Wchodze bez problemu na jeden i drugi.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Wchodze bez problemu na jeden i drugi.
    Niemożliwe, żebyś wszedł na mój profil bez logowania sie do F. To co się pokazuje po kliknięciu na link jest jakby pokazaniem, że ktoś taki jest w serwisie, ale na jego profil szczegółowy nie wejdziesz. Natomiast na ten pierwszy link, który podałem wchodzisz bez problemu. Widać z tego, że są dwa rodzaje kont na F.
    Równi i równiejsi!

Domyślnie

Niemożliwe, żebyś wszedł na mój profil bez logowania sie do F. To co się pokazuje po kliknięciu na link jest jakby pokazaniem, że ktoś taki jest w serwisie, ale na jego profil szczegółowy nie wejdziesz.
    Hmmm... Nie bardzo widze roznice miedzy normalnym widokiem a tym co okreslasz "jakby pokazaniem, że ktoś taki jest w serwisie". Po kliknieciu na drugi link dostaje takie cos:

Czyli moge przejrzec informacje o Tobie i Twoja tablice ogloszen. Jestem zalogowany i nic wiecej nie musze robic.
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    [...] Jestem zalogowany i nic wiecej nie musze robic.
    Wyloguj się z F i wejdź na moje konto.
    Równi i równiejsi!

Domyślnie

Chodzi o nic więcej jak o ustawienie poziomu prywatności konta. Odblokuj wszystko i zrób się nie jako osoba tylko jako firma, strona itp (strzelam ale myślę że dobrze)
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

Wyloguj się z F i wejdź na moje konto.
    No, ale jak mam wejsc, skoro bede wylogowany? To sie rozumie samo przez sie... Pisalem, ze "jestem zalogowany" nie w sensie, ze mam otwartego FB i w drugiej zakladce otwiera mi sie Twoj profil bez problemu, tylko po zamknieciu przegladarki, otwarciu tego watku i kliknieciu na ten Twoj drugi link, otwiera sie on, a do FB loguje sie automatycznie. Przeciez o to Ci wlasnie chodzi, prawda?
    www.SALDAT.pl

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów