Close

Strona 506 z 2397 PierwszyPierwszy ... 640645649650450550650750851655660610061506 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 051 do 5 060 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sssmok Zobacz posta
    Jest dedykowana między innymi do nex-6, ale w Londynie jej jeszcze nie ma.Kupiłem w Hong Kongu i czekałem ok 10 dni na dostawę. Na razie zauważyłem, że przy odbiciu od sufitu w pokoju o wysokosci ok 2.20m przy ISO200 trzeba trzeba ustawić lampę na +0.3 EV. Posiada dwa ustawienia: standard i tele. Standard na 18mm, tele na 35mm. Zasieg wg instrukcji przykładowo: ustawienie standard f 5.6 ISO100-2.5m, ISO200-3.5m, ISO400-5m, ISO800-7m; tele: odpowiednio 3.5m, 5m, 7m i 10m. Oczywiście zmieniając przysłonę wartości będą inne. Jest mała, zgrabna wielkości paczki papierosów, moźe trochę cieńsza. Włącza się ją przez podniesienie na aparacie. Po minucie bezczynności przechodzi w stan uśpienia, także po wyłączeniu aparatu. Na razie mam ją 4 dzień i mało czasu na dokładne testy, ale z tego co dotychczas widze, to daje radę. Jest o niebo bardziej użyteczna, niż ta wbudowana.
    Dzięki za opis. Będę czekał kiedy pojawi się w kraju. Oczekiwanie na upragniony zakup, jest ponoć piękniejsze niż już jego posiadanie

Domyślnie

Dane techniczne i instrukcja niczym nie różni się od HVL-F20AM za wyjątkiem sposobu mocowania do aparatu, a instrukcję z danymi technicznymi po polsku do w/w można pobrać ze strony sony.pl.
    Zgadzam się, że czekanie jest przyjemniejsze od już posiadania. Też się kiedyś bardzo cieszyłem czekając na swój ślub
    Ostatnio edytowane przez sssmok ; 14-06-2013 o 11:17
    zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sssmok Zobacz posta
    Też się kiedyś bardzo cieszyłem czekając na swój ślub
    Dobre, dobre...

A propos lampki Ci się przypomniało...
    Dziś piątek... piątunio uśmiechnij się
    .

Domyślnie

Cały czas się śmieję, bo co mi pozostało
    zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikit Zobacz posta
    Doszła do mnie wczoraj szybka GGS więc czuję się zobligowany do opisania pierwszych odczuć
    Jakiej firmy ta szybka? Jak wczoraj kupiłem i założyłem do nexa 5R taką: http://www.infoto.pl/oslony-lcd-wizj...y-nex-5r-2075s
    i wszystko super, ładnie wygląda ale dotyk nie działa Nie wiem czy mogę reklamować że produkt niezgodny z opisem?

Domyślnie

Firma GGS. Taka o:

Na KKM w dziale sprzedaży jest jeszcze jedna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toktok Zobacz posta
    Jakiej firmy ta szybka? Jak wczoraj kupiłem i założyłem do nexa 5R taką: http://www.infoto.pl/oslony-lcd-wizj...y-nex-5r-2075s
    i wszystko super, ładnie wygląda ale dotyk nie działa Nie wiem czy mogę reklamować że produkt niezgodny z opisem?
    Nie widzę w tym zestawieniu na NEXa-6. Chętnie bym taką osłonę kupił, ponieważ patrzę w wizjer lewym okiem i ekran jest ciągle "zapaćkany" nochalem

Domyślnie

i ja dolaczylem do grona ludzi z nexem ja mam nex-5n i tez szukam wlasnie szybki ggs, dzisiaj bylem w sklepie i dlai mi szybke ze "zwyklej" 5 i nie dzialal dotyk... szybka byla na plastikowym stelazu z zaczepami, a ja musze chyba szukac naklejanej?

Domyślnie

Z tych GGS po ok. 30zł są na nexa 5 też (c5 się zwą), trzeba jej tylko wydrapać w rogu farbę aby czujnik światła działał poprawnie
    Tylko ja mam dzień to, nie wiem jak na co dzień się sprawdzi, tyle że ten dotyk działa elegancko

Domyślnie

hmmm to ja mialem w lapie wlasnie ze zrobiona dziura w lewym dolnym rogu, ale dotyk nie chcial dzialac... tez bylo opisane jako c5, Ty masz szybke naklejana czy coalosc ze stelazem?

Strona 506 z 2397 PierwszyPierwszy ... 640645649650450550650750851655660610061506 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów