Szukaj
Dane techniczne i instrukcja niczym nie różni się od HVL-F20AM za wyjątkiem sposobu mocowania do aparatu, a instrukcję z danymi technicznymi po polsku do w/w można pobrać ze strony sony.pl.
Zgadzam się, że czekanie jest przyjemniejsze od już posiadania. Też się kiedyś bardzo cieszyłem czekając na swój ślub![]()
Ostatnio edytowane przez sssmok ; 14-06-2013 o 11:17
zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia
Cały czas się śmieję, bo co mi pozostało![]()
zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia
Jakiej firmy ta szybka? Jak wczoraj kupiłem i założyłem do nexa 5R taką: http://www.infoto.pl/oslony-lcd-wizj...y-nex-5r-2075s
i wszystko super, ładnie wygląda ale dotyk nie działaNie wiem czy mogę reklamować że produkt niezgodny z opisem?
Firma GGS. Taka o:
Na KKM w dziale sprzedaży jest jeszcze jedna![]()
i ja dolaczylem do grona ludzi z nexemja mam nex-5n i tez szukam wlasnie szybki ggs, dzisiaj bylem w sklepie i dlai mi szybke ze "zwyklej" 5 i nie dzialal dotyk... szybka byla na plastikowym stelazu z zaczepami, a ja musze chyba szukac naklejanej?
Z tych GGS po ok. 30zł są na nexa 5 też (c5 się zwą), trzeba jej tylko wydrapać w rogu farbę aby czujnik światła działał poprawnie![]()
Tylko ja mam dzień to, nie wiem jak na co dzień się sprawdzi, tyle że ten dotyk działa elegancko![]()
hmmm to ja mialem w lapie wlasnie ze zrobiona dziura w lewym dolnym rogu, ale dotyk nie chcial dzialac... tez bylo opisane jako c5, Ty masz szybke naklejana czy coalosc ze stelazem?
Skontaktuj się z nami