Close

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 116

Domyślnie

Hostman, o co chodzi z tymi setami?
    Nie, nie wiedzialem, ze dzialaja same - na stronie jest chyba napisane, ze wymagaja wspomnianego oprogramowania...
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Hm... a ja dostałem linka, ściągam NikCollections (miałem Silver Efex Pro w promocji), ale klucza nie mam.

Instalki są bez kluczy? Zainstaluje mi się cały pakiet?
    D200 plus graty...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    Hostman, o co chodzi z tymi setami?
    Nie, nie wiedzialem, ze dzialaja same - na stronie jest chyba napisane, ze wymagaja wspomnianego oprogramowania...
    W CEP3.0 masz do quick save slots jako plugin do PS, PSP, itp... masz tam 4 sety do zapamiętania krzywych, pointsów ect... W NX sam CEP jest jednym z kroków, dlatego ustawienia wybranej funkcji w CEP zapamiętywane są globalnie jako set całego NX (stąd możesz mieć więcej predefiniowanych ustawień) (ale szczerze mówiąc nie bawiłem się ustawieniami CEP w akcji powiedzmy PS i nie mam bladego pojęcia czy to zadziała - możesz sprawdzić.) - Dobra już widzę, że w 4 inaczej się zapamiętuje
    SEP mam jako tyczkę do LR i jako wtyczka do LR ma .exe , LR już w trialu nie mam za to wtyczka działa. Do LR był jeszcze CEP, ale niem czy też działa na takiej samej zasadzie jak SEP (pluginy z exeki ma jeszcze alien i onone).
    Jako iż swój pakiet zbierałem przez naprawdę długi czas zastanawiam się mocno czy nie zainwestować teraz, gdy cena jest najniższa w historii . (trial vivezy2 wywalał mi błąd pod PSP, tylko że teraz cały pakiet z elements11 wyniesie mnie tyle co wcześniej jeden plugin )

Dobra ścigam cały pakiet nowy NIK plus trial adoba aby to przestować widzę że dużo się zmieniło, ale kiedy portfel był pusty to się nie zaglądało... :P
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Musze do Google Translator wrzucic - dzieki!
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KS Zobacz posta
    Hm... a ja dostałem linka, ściągam NikCollections (miałem Silver Efex Pro w promocji), ale klucza nie mam.

Instalki są bez kluczy? Zainstaluje mi się cały pakiet?
    Ten pakiet nie ma klucza.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    Dzisiaj wyczytalem gdzies, ze klient kupil 4 lata temu, ktores z tych wtyczek i Google go "olalo" - mimo ze jest gdzies napisane, ze do 5 lat po zakupie mozna do nich sie zglaszac.
    Gdzie jest mowa o tym, że zwracają kasę kilka lat wstecz? Kupiłem rok temu, więc może...

Domyślnie

Nie wiem gdzie, bo mnie to nie interesowalo.
    Ktos sie pozalil, ktos inny to sprawdzil - a ja to tutaj przytoczylem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Ten pakiet nie ma klucza.
    Dzięki, wszystko działa. Świetny prezent od Google, chyba, że przy okazji instalują trojana.
    D200 plus graty...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KS Zobacz posta
    Dzięki, wszystko działa. Świetny prezent od Google, chyba, że przy okazji instalują trojana.
    Goo to taki jeden wielki trojan...

Domyślnie

Do tej pory miałem zainstalowanego NX2 i wtyczki efekt 3.0, wczoraj kupiłem pełny pakiet od Googla za 149.S na Photoshopa i taki problem jest. Otóż po otwarciu w Ps foty i kilku ruchach w Color Efex Pro 4 program się sam zamyka a jak juz coś uda mi się zrobić to nie mogę tego zapisać.Wszystko jest na 64 bitach - domyślam się że jakoś się oba programy nie tolerują i powinienem z któregoś zrezygnować , ponieważ kupiona wersja jest tylko pod Ps zastanawiam się czy może będzie działała pod Nx i podmienię obecną 3 na 4 - macie jakieś z tym doświadczenie.
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów