Hostman, o co chodzi z tymi setami?
Nie, nie wiedzialem, ze dzialaja same - na stronie jest chyba napisane, ze wymagaja wspomnianego oprogramowania...
Szukaj
Hostman, o co chodzi z tymi setami?
Nie, nie wiedzialem, ze dzialaja same - na stronie jest chyba napisane, ze wymagaja wspomnianego oprogramowania...
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
Hm... a ja dostałem linka, ściągam NikCollections (miałem Silver Efex Pro w promocji), ale klucza nie mam.
Instalki są bez kluczy? Zainstaluje mi się cały pakiet?
D200 plus graty...
W CEP3.0 masz do quick save slots jako plugin do PS, PSP, itp... masz tam 4 sety do zapamiętania krzywych, pointsów ect... W NX sam CEP jest jednym z kroków, dlatego ustawienia wybranej funkcji w CEP zapamiętywane są globalnie jako set całego NX(stąd możesz mieć więcej predefiniowanych ustawień) (ale szczerze mówiąc nie bawiłem się ustawieniami CEP w akcji powiedzmy PS i nie mam bladego pojęcia czy to zadziała
- możesz sprawdzić.) - Dobra już widzę, że w 4 inaczej się zapamiętuje
SEP mam jako tyczkę do LR i jako wtyczka do LR ma .exe, LR już w trialu nie mam za to wtyczka działa. Do LR był jeszcze CEP, ale niem czy też działa na takiej samej zasadzie jak SEP (pluginy z exeki ma jeszcze alien i onone).
Jako iż swój pakiet zbierałem przez naprawdę długi czas zastanawiam się mocno czy nie zainwestować teraz, gdy cena jest najniższa w historii. (trial vivezy2 wywalał mi błąd pod PSP, tylko że teraz cały pakiet z elements11 wyniesie mnie tyle co wcześniej jeden plugin
)
Dobra ścigam cały pakiet nowy NIK plus trial adoba aby to przestowaćwidzę że dużo się zmieniło, ale kiedy portfel był pusty to się nie zaglądało... :P
A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4
Musze do Google Translator wrzucic - dzieki!![]()
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
Nie wiem gdzie, bo mnie to nie interesowalo.
Ktos sie pozalil, ktos inny to sprawdzil - a ja to tutaj przytoczylem.
Do tej pory miałem zainstalowanego NX2 i wtyczki efekt 3.0, wczoraj kupiłem pełny pakiet od Googla za 149.S na Photoshopa i taki problem jest. Otóż po otwarciu w Ps foty i kilku ruchach w Color Efex Pro 4 program się sam zamyka a jak juz coś uda mi się zrobić to nie mogę tego zapisać.Wszystko jest na 64 bitach - domyślam się że jakoś się oba programy nie tolerują i powinienem z któregoś zrezygnować , ponieważ kupiona wersja jest tylko pod Ps zastanawiam się czy może będzie działała pod Nx i podmienię obecną 3 na 4 - macie jakieś z tym doświadczenie.
D700 i kilka szkiełek
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami