Close

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112
Pokaż wyniki od 111 do 116 z 116

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osowiak Zobacz posta
    Do tej pory miałem zainstalowanego NX2 i wtyczki efekt 3.0, wczoraj kupiłem pełny pakiet od Googla za 149.S na Photoshopa i taki problem jest. Otóż po otwarciu w Ps foty i kilku ruchach w Color Efex Pro 4 program się sam zamyka a jak juz coś uda mi się zrobić to nie mogę tego zapisać.Wszystko jest na 64 bitach - domyślam się że jakoś się oba programy nie tolerują i powinienem z któregoś zrezygnować , ponieważ kupiona wersja jest tylko pod Ps zastanawiam się czy może będzie działała pod Nx i podmienię obecną 3 na 4 - macie jakieś z tym doświadczenie.
    To nie efekt nietolerancji programów, mam na dwóch komputerach zainstalowany NX-2 plus CEP-3, oraz PS-CS5 plus już teraz komplet od GOOGLE i nic się nie gryzie.
    NX-2 nie będzie instalował niczego z tego Googlowskiego zestawu, pod NX-3 był CEP-3, zaktualizowany do 64 bit jakiś rok temu.

Jeszcze jedna uwaga, może masz zbyt słaby komputer, u mnie na I-7 wszystko śmiga ładnie, z tym że wolę zestaw NX-2 plus wtyczki od PS-CS-5, szybciej i przyjemniej się pracuje, i CEP-3 do NX-2 ma wszystko a nawet więcej niz potrzebuję.

Domyślnie

Komputer mam mocny z ubiegłego roku ,więc tu nie ma problemu .
    Czyli nie mogę tzn nie zaakceptuje Nx tej nowej wersji CEP 4, szkoda a taki miałem zamiar- trzeba się będzie przestawić na Ps. Dalej pozostaje pytanie dlaczego pod PS nie działa CEP 4- muszę pewnie odinstalować z Nx filtry i zobaczę czy Ps ruszy.
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osowiak Zobacz posta
    Komputer mam mocny z ubiegłego roku ,więc tu nie ma problemu .
    Czyli nie mogę tzn nie zaakceptuje Nx tej nowej wersji CEP 4, szkoda a taki miałem zamiar- trzeba się będzie przestawić na Ps. Dalej pozostaje pytanie dlaczego pod PS nie działa CEP 4- muszę pewnie odinstalować z Nx filtry i zobaczę czy Ps ruszy.
    Pewnie to niczego nie zmieni, nie powinno, tak czy inaczej napisz, to bardzo interesujące.

Domyślnie

Zwiększenie pamięci na dysku C pozwoliło na normalną pracę .
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

czy poza Color Efex Pro 4 na CS6 i win8 ine (starsze wtyczki) będą kompatybilne?

Viveza 2.0 i Silver efex Pro 2.0 nie widzą CSa podczas instalacji.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

NIK Color Efex Pro 2,0 (pod Nikon Capture 4,0 - czyli dziadek) zakupiony na Amazon 30 kwietnia 2013 dostarczony 6 maja. Po krótkiej korespondencji z Google NIK(2 maile) upgrade do NIK 4,0 pod Lightrom/PS. Oczywiście gratis
    Podziękowania dla kolegów za podpowiedź

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112

Uprawnienia umieszczania postów