Close

Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 116

Domyślnie

dokladnie osoby ktore kupily 30 dni przed nowa oferta maja z automatu cashback
    odnosnei innych osob sugerowany jest kontakt z supportem - moze cos sie uda ugrac

Domyślnie

Dzisiaj wyczytalem gdzies, ze klient kupil 4 lata temu, ktores z tych wtyczek i Google go "olalo" - mimo ze jest gdzies napisane, ze do 5 lat po zakupie mozna do nich sie zglaszac.
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remos Zobacz posta
    Ja ze swojej strony mogę dodać jeszcze ciekawostkę, sam kupiłem za 199USD CaptureNX2 + Color Efex3 - http://imixermedia.com/ - i działa rewelacja również!
    Ty to masz odwagę Nie od dziś wiadomo że kupowanie u nich to wyrzucanie pieniędzy w błoto, mój NX2 kupiony u nich trzy lata temu pochodził dwa miesiące. To zwykli złodzieje, jak zaczynają się problemy nie odpowiadają na maile. Mnie Nikon Polska zalecił zgłoszenie sprawy na policje. Zobaczymy ile Twój pochodzi

Więcej TU i TU

eles
    [F100] [D3]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    GoOrange, jakos nikt nie wspomnial o takiej mozliwosci...
    Gio, ci co kupili dostana jakies zwroty, czy cos...

O samej ofercie jak i o kodach dowiedziałem się z tego tematu, czytania ani szukania kodów dużo nie było. Wszystko podane na talerzu.

Napisz do wujka googla że żartowałeś, powiedz im że to był taki prima aprilis, podaj kod i poproś o zwrot tych dwudziestu paru dolców

Domyślnie

Hmmm, mialem wrazenie, ze caly watek przeczytalem, ale OK...

pacyf, szokujace jest to, ze Nikon nic nie robi (od lat!) zeby to ukrocic!
    Ostatnio edytowane przez JED ; 01-04-2013 o 23:32
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Budziko Zobacz posta
    Kiedyś była dostępna wersja SEP za free, pobrałem, zainstalowałem i zarejestrowalem. Dziś otrzymałem link do aktualizacji i mam cały pakiet za darmo To się nazywa promocja
    rowniez swego czasu pobralem i zarejestrowalem ta darmowa wersje, ale aktualizacji z miejsca nie dostalem. Wymienilem kilka maili i mam
    powiedzcie mi tylko, czy trzeba to jakos rejestrowac?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaack Zobacz posta
    Może komuś się to przyda. Kupon rabatowy WBEEM daje 15% rabatu. Wychodzi finalna cena 126.65 $
    Szacunek Kolego za tę informację. Zaoszczędziłem parę złotych. Jesteś Gość!

Domyślnie

Napisałem do suportu maila z dołączoną fakturą zakupu programu i poprosiłem o darmową aktualizację. Mija czwarty dzień i nic.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky_ Zobacz posta
    Napisałem do suportu maila z dołączoną fakturą zakupu programu i poprosiłem o darmową aktualizację. Mija czwarty dzień i nic.
    Wyślij tylko numer "Product Key"
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    Jeden z kolegow wskazal link do Capture NX2 + Color Efex Pro 3.0 za 200$.

Czy mnie sie tylko wydaje, czy jednak lepsza opcja jest zakup calego pakietu za 149$, jednak bez CNX?
    Czy cos strace, kupujac taka wlasnie wersje?
    Rozumiem, ze potrzebuje PS lub LR, tak?
    tylko tyle że w pluginach masz chyba 5 setów do ustawień, a w NX now limit , przy okazji pluginy działają osobno bez lr, ps.. ale chyba to już wiesz
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów