Nie ma co sprawdzać tylko wysłać prośbę o bezpłatny upgrade przez stronę
http://www.niksoftware.com/nikcollec...t%2Fmain.shtml
Wystarczy numer podać numer seryjny poprzedniej wersji.
Szukaj
Nie ma co sprawdzać tylko wysłać prośbę o bezpłatny upgrade przez stronę
http://www.niksoftware.com/nikcollec...t%2Fmain.shtml
Wystarczy numer podać numer seryjny poprzedniej wersji.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Ty to masz odwagęNie od dziś wiadomo że kupowanie u nich to wyrzucanie pieniędzy w błoto, mój NX2 kupiony u nich trzy lata temu pochodził dwa miesiące. To zwykli złodzieje, jak zaczynają się problemy nie odpowiadają na maile. Mnie Nikon Polska zalecił zgłoszenie sprawy na policje. Zobaczymy ile Twój pochodzi
Więcej TU i TU
eles
[F100] [D3]
Panowie dzięki wielkie raz jeszcze za podpowiedź. Faktycznie napisałem i dostałem dzisiaj linka z wersją pełną do ściągnięcia. Dobry ruch ze strony Google NIK.
NIKON D800 | N24-70mm 2.8| N50mm 1.8D| N85mm 1.8G| N70-200VR| SB-900
Zauważyłem w tej Google'wej wersji, że CE4 i SE2 używane z LR systematycznie generują TIFFy w katalogu zawierającym NEF-y.
Nie było tego w "wersjach" Nik.
Witam, mam cztery programy NIK
1. Color Efex Pro 3.0 for Capture NX2 complette
2.Color Efex Pro 4.0
3.Silver Efex Pro 2
4.HDR Efex Pro2
wczoraj wysłałem zapytanie dziś dostałem linka na kolekcję, jest siedem wtyczek , dwa Sharpinery (Raw presharpiner i output sharpiner.)
Te dodatkowe darmowe mają inny układ niż CEP-4 , HDR-2 czy Silver Pro -2.
Faktycznie szybko i sprawnie, link jest bez klucza, widocznie dedykowany dla indywidualnego użytkownika, ciekawe czy przy stawianiu systemu na nowo nie będzie problemów z "odpaleniem".
Pozdrawiam, dziękuję, Wasze wpisy były bardzo pomocne.
Mam nadzieje, ze nie bedzie problemu, bo w sumie dlaczego mialby byc.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
NIKON D800 | N24-70mm 2.8| N50mm 1.8D| N85mm 1.8G| N70-200VR| SB-900
Jeden z kolegow wskazal link do Capture NX2 + Color Efex Pro 3.0 za 200$.
Czy mnie sie tylko wydaje, czy jednak lepsza opcja jest zakup calego pakietu za 149$, jednak bez CNX?
Czy cos strace, kupujac taka wlasnie wersje?
Rozumiem, ze potrzebuje PS lub LR, tak?
Ostatnio edytowane przez JED ; 01-04-2013 o 16:01
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
Skontaktuj się z nami