W CEP3.0 masz do quick save slots jako plugin do PS, PSP, itp... masz tam 4 sety do zapamiętania krzywych, pointsów ect... W NX sam CEP jest jednym z kroków, dlatego ustawienia wybranej funkcji w CEP zapamiętywane są globalnie jako set całego NX(stąd możesz mieć więcej predefiniowanych ustawień) (ale szczerze mówiąc nie bawiłem się ustawieniami CEP w akcji powiedzmy PS i nie mam bladego pojęcia czy to zadziała
- możesz sprawdzić.) - Dobra już widzę, że w 4 inaczej się zapamiętuje
SEP mam jako tyczkę do LR i jako wtyczka do LR ma .exe, LR już w trialu nie mam za to wtyczka działa. Do LR był jeszcze CEP, ale niem czy też działa na takiej samej zasadzie jak SEP (pluginy z exeki ma jeszcze alien i onone).
Jako iż swój pakiet zbierałem przez naprawdę długi czas zastanawiam się mocno czy nie zainwestować teraz, gdy cena jest najniższa w historii. (trial vivezy2 wywalał mi błąd pod PSP, tylko że teraz cały pakiet z elements11 wyniesie mnie tyle co wcześniej jeden plugin
)
Dobra ścigam cały pakiet nowy NIK plus trial adoba aby to przestowaćwidzę że dużo się zmieniło, ale kiedy portfel był pusty to się nie zaglądało... :P
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami