Close

Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 116

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    Hostman, o co chodzi z tymi setami?
    Nie, nie wiedzialem, ze dzialaja same - na stronie jest chyba napisane, ze wymagaja wspomnianego oprogramowania...
    W CEP3.0 masz do quick save slots jako plugin do PS, PSP, itp... masz tam 4 sety do zapamiętania krzywych, pointsów ect... W NX sam CEP jest jednym z kroków, dlatego ustawienia wybranej funkcji w CEP zapamiętywane są globalnie jako set całego NX (stąd możesz mieć więcej predefiniowanych ustawień) (ale szczerze mówiąc nie bawiłem się ustawieniami CEP w akcji powiedzmy PS i nie mam bladego pojęcia czy to zadziała - możesz sprawdzić.) - Dobra już widzę, że w 4 inaczej się zapamiętuje
    SEP mam jako tyczkę do LR i jako wtyczka do LR ma .exe , LR już w trialu nie mam za to wtyczka działa. Do LR był jeszcze CEP, ale niem czy też działa na takiej samej zasadzie jak SEP (pluginy z exeki ma jeszcze alien i onone).
    Jako iż swój pakiet zbierałem przez naprawdę długi czas zastanawiam się mocno czy nie zainwestować teraz, gdy cena jest najniższa w historii . (trial vivezy2 wywalał mi błąd pod PSP, tylko że teraz cały pakiet z elements11 wyniesie mnie tyle co wcześniej jeden plugin )

Dobra ścigam cały pakiet nowy NIK plus trial adoba aby to przestować widzę że dużo się zmieniło, ale kiedy portfel był pusty to się nie zaglądało... :P
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Hm... a ja dostałem linka, ściągam NikCollections (miałem Silver Efex Pro w promocji), ale klucza nie mam.

Instalki są bez kluczy? Zainstaluje mi się cały pakiet?
    D200 plus graty...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KS Zobacz posta
    Hm... a ja dostałem linka, ściągam NikCollections (miałem Silver Efex Pro w promocji), ale klucza nie mam.

Instalki są bez kluczy? Zainstaluje mi się cały pakiet?
    Ten pakiet nie ma klucza.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Ten pakiet nie ma klucza.
    Dzięki, wszystko działa. Świetny prezent od Google, chyba, że przy okazji instalują trojana.
    D200 plus graty...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KS Zobacz posta
    Dzięki, wszystko działa. Świetny prezent od Google, chyba, że przy okazji instalują trojana.
    Goo to taki jeden wielki trojan...

Domyślnie

Do tej pory miałem zainstalowanego NX2 i wtyczki efekt 3.0, wczoraj kupiłem pełny pakiet od Googla za 149.S na Photoshopa i taki problem jest. Otóż po otwarciu w Ps foty i kilku ruchach w Color Efex Pro 4 program się sam zamyka a jak juz coś uda mi się zrobić to nie mogę tego zapisać.Wszystko jest na 64 bitach - domyślam się że jakoś się oba programy nie tolerują i powinienem z któregoś zrezygnować , ponieważ kupiona wersja jest tylko pod Ps zastanawiam się czy może będzie działała pod Nx i podmienię obecną 3 na 4 - macie jakieś z tym doświadczenie.
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Musze do Google Translator wrzucic - dzieki!
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Nie wiem gdzie, bo mnie to nie interesowalo.
    Ktos sie pozalil, ktos inny to sprawdzil - a ja to tutaj przytoczylem.
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

czy poza Color Efex Pro 4 na CS6 i win8 ine (starsze wtyczki) będą kompatybilne?

Viveza 2.0 i Silver efex Pro 2.0 nie widzą CSa podczas instalacji.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

NIK Color Efex Pro 2,0 (pod Nikon Capture 4,0 - czyli dziadek) zakupiony na Amazon 30 kwietnia 2013 dostarczony 6 maja. Po krótkiej korespondencji z Google NIK(2 maile) upgrade do NIK 4,0 pod Lightrom/PS. Oczywiście gratis
    Podziękowania dla kolegów za podpowiedź

Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011

Uprawnienia umieszczania postów