Close

Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 116

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Swoją drogą nie chciałbym słyszeć bluzgów kogoś, kto tuż przed pojawieniem się oferty googla kupił zestaw tych filtrów za ponad 3 razy wyższą kwotę... Ja byłem bliski i głęboko westchnąłem kiedy zobaczyłem cenę od wujka googla. Nie pozostaje nic innego jak tylko zamówić

Domyślnie

GoOrange, jakos nikt nie wspomnial o takiej mozliwosci...
    Gio, ci co kupili dostana jakies zwroty, czy cos...
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

dokladnie osoby ktore kupily 30 dni przed nowa oferta maja z automatu cashback
    odnosnei innych osob sugerowany jest kontakt z supportem - moze cos sie uda ugrac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    GoOrange, jakos nikt nie wspomnial o takiej mozliwosci...
    Gio, ci co kupili dostana jakies zwroty, czy cos...

O samej ofercie jak i o kodach dowiedziałem się z tego tematu, czytania ani szukania kodów dużo nie było. Wszystko podane na talerzu.

Napisz do wujka googla że żartowałeś, powiedz im że to był taki prima aprilis, podaj kod i poproś o zwrot tych dwudziestu paru dolców

Domyślnie

Dzisiaj wyczytalem gdzies, ze klient kupil 4 lata temu, ktores z tych wtyczek i Google go "olalo" - mimo ze jest gdzies napisane, ze do 5 lat po zakupie mozna do nich sie zglaszac.
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    Dzisiaj wyczytalem gdzies, ze klient kupil 4 lata temu, ktores z tych wtyczek i Google go "olalo" - mimo ze jest gdzies napisane, ze do 5 lat po zakupie mozna do nich sie zglaszac.
    Gdzie jest mowa o tym, że zwracają kasę kilka lat wstecz? Kupiłem rok temu, więc może...

Domyślnie

Hmmm, mialem wrazenie, ze caly watek przeczytalem, ale OK...

pacyf, szokujace jest to, ze Nikon nic nie robi (od lat!) zeby to ukrocic!
    Ostatnio edytowane przez JED ; 01-04-2013 o 23:32

Domyślnie

Napisałem do suportu maila z dołączoną fakturą zakupu programu i poprosiłem o darmową aktualizację. Mija czwarty dzień i nic.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky_ Zobacz posta
    Napisałem do suportu maila z dołączoną fakturą zakupu programu i poprosiłem o darmową aktualizację. Mija czwarty dzień i nic.
    Wyślij tylko numer "Product Key"
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Hostman, o co chodzi z tymi setami?
    Nie, nie wiedzialem, ze dzialaja same - na stronie jest chyba napisane, ze wymagaja wspomnianego oprogramowania...

Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów