dokladnie osoby ktore kupily 30 dni przed nowa oferta maja z automatu cashback
odnosnei innych osob sugerowany jest kontakt z supportem - moze cos sie uda ugrac
Szukaj
dokladnie osoby ktore kupily 30 dni przed nowa oferta maja z automatu cashback
odnosnei innych osob sugerowany jest kontakt z supportem - moze cos sie uda ugrac
Dzisiaj wyczytalem gdzies, ze klient kupil 4 lata temu, ktores z tych wtyczek i Google go "olalo" - mimo ze jest gdzies napisane, ze do 5 lat po zakupie mozna do nich sie zglaszac.
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
Ty to masz odwagęNie od dziś wiadomo że kupowanie u nich to wyrzucanie pieniędzy w błoto, mój NX2 kupiony u nich trzy lata temu pochodził dwa miesiące. To zwykli złodzieje, jak zaczynają się problemy nie odpowiadają na maile. Mnie Nikon Polska zalecił zgłoszenie sprawy na policje. Zobaczymy ile Twój pochodzi
Więcej TU i TU
eles
[F100] [D3]
Hmmm, mialem wrazenie, ze caly watek przeczytalem, ale OK...
pacyf, szokujace jest to, ze Nikon nic nie robi (od lat!) zeby to ukrocic!
Ostatnio edytowane przez JED ; 01-04-2013 o 23:32
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
Napisałem do suportu maila z dołączoną fakturą zakupu programu i poprosiłem o darmową aktualizację. Mija czwarty dzień i nic.
Skontaktuj się z nami