Close

Strona 1527 z 1948 PierwszyPierwszy ... 527102714271477151715251526152715281529153715771627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15 261 do 15 270 z 19477

Wątek: Humor

- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    3 literki, a jak zmieniają sens zdania.
    Fakt Tekst wpisywałem a nie kopiowałem, i mi umknęło jak widać.

Domyślnie

Moja dziewczyna powiedziała mi, że w prawdziwych i szczerych związkach posiadanie małego penisa nie ma najmniejszego znaczenia...
    W sumie się zgadzam, ale i tak wolałbym gdyby nie miała żadnego.

Kontrola drogowa. Policjant patrzy na prawo jazdy.
    - Hmmm, ale tu jest zaznaczone, że powinien pan prowadzić w okularach.
    - Spokojnie panie władzo, mam kontakty.
    - Nie obchodzi mnie kogo pan zna! Nie wywinie się pan od mandatu!

Wyniki ostatniej sondy telefonicznej pokazały, że 98% respondentów odpowiedziało: "Spier***aj!"
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Nie wiem czy to odpowiedni dział

Śmieszy mnie jak ludzie ze słabym wzrokiem szczególnie ludzie starsi prowadza samochód z przyklejonym nosem do szyby myśląc ze dojrzą lepiej obiekt oddalony o 100m

Niedawno pokazywali w telewizji jak zatrzymali staruszkę która nie mogla odróżnić banknotów w portfelu, tłumaczyła się ze zapomniała okularów - ( czarny humor ) ale niestety fakt.

Domyślnie

Było nie tak dawno, post 15245 Władcy Pixeli
    D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...

Domyślnie

Z angielskiego na nasz

W pewnej małej angielskiej mieścinie był sobie ksiądz, który oprócz obowiązków duszpasterskich, lubił hodowle drobiu. Któregoś jednak dnia księdzu zginął kogut. Początkowo ksiądz myślał, że kogut po prostu uciekł, jednak minął jakiś czas, a koguta nie ma. Ksiądz zmartwił się doszedł do wniosku, że mu ukradziono koguta. Po niedzielnej mszy, kiedy wierni zbierali się już do wychodzenia, ksiądz ich powstrzymał:
    - Mam jeszcze jedną, bardzo wstydliwą sprawę do załatwienia, chciałbym spytać, kto z tu obecnych ma koguta? Wszyscy mężczyźni wstali.
    - Nie, nie, to nieporozumienie. Może spytam inaczej:
    - Kto ostatnio widział koguta? Wszystkie kobiety wstały.
    - Oj, nie, to też nie o to chodzi, może wyrażę się jeszcze jaśniej:
    - Kto ostatnio widział koguta, który do niego nie należy? Połowa kobiet wstała.
    - Parafianie - nie rozumiemy się, spytam, wprost::
    - Kto widział ostatnio mojego koguta? Wstał chórek chłopięcy, ministranci i organista.
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    Nie wiem czy to odpowiedni dział

Śmieszy mnie jak ludzie ze słabym wzrokiem szczególnie ludzie starsi prowadza samochód z przyklejonym nosem do szyby myśląc ze dojrzą lepiej obiekt oddalony o 100m

Niedawno pokazywali w telewizji jak zatrzymali staruszkę która nie mogla odróżnić banknotów w portfelu, tłumaczyła się ze zapomniała okularów - ( czarny humor ) ale niestety fakt.
    A ta wypowiedź się do czegoś odnosi czy sama w sobie miała być śmieszna?
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    A ta wypowiedź się do czegoś odnosi czy sama w sobie miała być śmieszna?
    To co w nawiasie wzięty z realu

Strona 1527 z 1948 PierwszyPierwszy ... 527102714271477151715251526152715281529153715771627 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów