Młoda dziewczyna wsiada na przystanku do autobusu. Podchodzi do kasownika.
Nagle autobus gwałtownie rusza i dziewczyna ląduje na kolanach jakiegoś siedzącego faceta. Speszona mówi:
- O przepraszam, myślałam że zdążę jak jeszcze będzie stał
Szukaj
Młoda dziewczyna wsiada na przystanku do autobusu. Podchodzi do kasownika.
Nagle autobus gwałtownie rusza i dziewczyna ląduje na kolanach jakiegoś siedzącego faceta. Speszona mówi:
- O przepraszam, myślałam że zdążę jak jeszcze będzie stał
„Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było tylko aplauz i zaakceptowanie”
Prosiaki się bawią, weselą, radują, nagle do pokoju wchodzi zły wilk - wszystkie zamarły...
- Saalam alaikum - powiedział wilk.
Prosiaki odetchnęły z ulgą...
Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.
było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II
moje pstryki, na fejsie, instagram
Ostrzegam że moje poczucie humoru może się niektórym nie spodobać ;>
spotykają się trzej kanibale po obiedzie, jeden mówi
- zjadłem dzisiaj całego Polaka - na to drugi
- oo to jeszcze nic ! ja zjadłem całego Amerykanina !
- a ja całego ruska ! - mówi trzeci
- żartujesz ?! chuchnij !
Idzie murzyn po ulicy około północy, zgasili latarnie i tyle go widzieli
Przyszedł murzyn do szkoły wieczorowej i wpisali mu nieobecność
Amerykański bank wyprodukował sejf. Sejf miał szereg zabezpieczeń w których wykorzystali najnowszą technologię. Poprostu sejf nie do otworzenia. Amerykanie jednak nie byli pewni czy jest taki dobry i ogłosili konkurs: w sejfie umieścili 1 mln dolarów, kto otworzy sejf w 3 miuty, kasa jest jego. Jak pomyśleli tak zrobili. Dla utrudnienia postanowili zgasić światło w pomieszczeniu z sejfem. Do konkursu zgłosiły się 3 drużyny, jedna z Rosji, jedna z Rumunii i jedna z Polski.
- no dobrze - mówi jeden z Amerykanów - zgasimy światło na 3 minuty, jeśli otworzycie sejf kasa jest wasza
Najpierw wchodzą Rumuni, światło gaśnie, po 3 minutach się włącza. Jeden Rumun zagaduje sejf, drugi szuka kieszeni. No cóż Rumunom się nie udało, czas na Rosjan. Po oświeceniu światłą Amerykanie widzą dwóch Rusków którzy już rozkręcili część zamków. Było blisko. Czas na Polaków. Światło gaśnie, po 3 minutach Amerykanie próbują zapalić... nagle z pokoju w którym stał sejf dobiega krzyk
- Mieciuu ! mamy milion dolarów na ch*j ci żarówka?
Co należy pokazać żonie po 2 latach bezwypadkowej jazdy samochodem ?
- drugi bieg
Godzina trzecia w nocy. Do domu wchodzi zalany mąż
- ooo wróciłeś? - pyta ironicznie żona
- Taa... po gitarę wpadłem !
Na ulicy zakonnica przechodzi przez przejście dla pieszych i śpiewa "pojawiam się i znikam"
Apel do mężczyzn ! śpieszmy się kochać kobiety, tak szybko tyją...
Rozwiązał mi sznurówkę.. ja zawiązałem mu pętle na szyi
Nasza reprezentacja w meczu z Ukrainą.. przypominam tylko, to też jest dobry żart
Olimpiada. Konkurs pchnięcia kulą. Trener do zawodnika
- Musisz się postarać ! właśnie się dowiedziałem że na trybunach siedzi twoja żona i teściowa
- eee nie dorzucę...
Jasio biegnie do taty
- Tato dom się pali !
- Uciekamy tylko po cichutku żeby mamusi nie obudzić !
- Mamusiu mamusiu ! kup mi pieska !
- jeszcze ci myszki nie zdechły
Szminka dla teściowej ? kropelka
Wpada zdyszany pasażer na peron i krzyczy do konduktora
- jaki to pociąg ?
- żółty..
- ale dokąd ?
- do połowy
Pewien pijak wszedł na podwórko jakiegoś domu i puka do drzwi. Otwiera mu Jasio
- rodziców nie ma - odpowiada chłopiec
- no dobrze.. a czy mógłbyś mi przynieść szklankę wody ? - jako że chłopiec był dobrze wychowany poszedł, przyniósł. Pijak wypija i prosi o jeszcze. Jasiu idzie i przynosi pół szklanki
- dlaczego pół ? nie mogłeś całej ?
- niee.. bo do kranu nie dosięgam a z sedesu już wszystko wybrałem
co oznacza przyjaźń między dwoma kobietami ? spisek przeciwko trzeciej
Wraca mąż z pracy, przebiera się, bierze gazetę i siada przy stole. Żona podchodzi, podciąga spódnicę, ściąga ramiączko bluzki, szepcze
- Może się pokochamy
- Ja cię znam wszystko zrobisz żeby obiadu nie gotować.
http://allegro.pl/jak-nowy-iphone-5-...289228287.html
Poszedł na całość. Ponad 100 fotek małego aparaciku.![]()
Szary, cichy człowiek.
Skontaktuj się z nami