Przespać pewnie nie przespałeś, ale problem jest taki:
jak sam na jakiś czas nie przypomnisz, w każdym wątku, że lx5 istnieje, to odbije się czkawką z końca polski![]()
Szukaj
Przespać pewnie nie przespałeś, ale problem jest taki:
jak sam na jakiś czas nie przypomnisz, w każdym wątku, że lx5 istnieje, to odbije się czkawką z końca polski![]()
.
Pisać na temat, a nie o jakichś pierdołach bo wątek Wam zamkną ( tak jak o M9) i zostanie KKM![]()
Właśnie... Memento mori!
Zatem zdjęcie z NEX'a:
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Przypomniałeś mi fragment z "Wilka i zająca", brzmiący mniej więcej tak:
- Tymczasem na placu do gry w słupki hipopotam ustawiał słupki przygotowywując się do gry w słupki.
PS Lepiej dodam zdjęcie...
Ostatnio edytowane przez wpkx ; 21-03-2013 o 16:41
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Właśnie widziałem Mariusz to zdjęcie na fb. Kapitalne. Fujinan i tryb zabawki, czy zrobione w PP? Pozdrawiam
.
Nie, ściągnąłem tylko z saturację ze wszystkich kanałów prócz czerwonego.
Aż mi się dzisiaj fujian w środku spocił. A miałem zamówić wersję uszczelnioną (luxury pack na 25th Anniversary of the Japan-China Peace Treaty) i pożałowałem.
Lodzika?
Sorry że może niekoniecznie o NEX-5n ale superos kazał tutaj to piszę tutaj.
Poszukuję aparaciku z wymienną optyką i możliwością podłączenia nikonowskich szkieł, nawet przez przejściówkę. Aparat ma być do kręcenia krótkich klipów ze światłem stałym (Quantuum QL-1000) oraz do nagrywania backstage'ów. Zależy mi na jakości lepszej niż z Sony Handycam DCR-SR50E ale też nie musi być super hiper ful hade bo i tak nie wykorzystamDrugą ważną kwestią jest cena. Im mniej tym lepiej.
Ze względu na drugi warunek zastanawiam się nad NEX-3 lub nad Panasem gh1.
Pomożecie?
Nie wiem, ale chyba zaproponuję kontakt z fatman'em on jest dobry w te klocki. NEX jest świetny, atutem panasa jest to, że niektóre modele mają zhackowane oprogramowanie pod kątem filmów.
Ad rem... proponuję PM'kę do fatman'a.
Osobiście uważam, że każdy z obu aparatów nadaje się do filmowania, ale stawiam na panasa pod tym względem.
Nie mam wiedzy niezbędnej do oceny, ale pod kątem filmowania "utarło" się mojej pustej głowie, że panas jest godny polecenia.
Ostatnio edytowane przez matys ; 21-03-2013 o 23:08
.
Skontaktuj się z nami