Szukaj
roofman pisze pewnie o SLT, lustra półprzepuszczalne, też fajna sprawa;]
Ale się nie dziwię zamianie, nexy to specyficzne aparaty, jak ktoś dużo nie łazi i nie używa aparatu często z manualami to lepsi i tańsi więksi bracia
Inna sprawa że 95% osób kupuje lustrzanki i używa ich tylko z kitem gdzie większości z nich kompakt by wystarczył:P Obecnie pomijając nawet uberkompakt RX1 to kompakty są naprawdę przyzwoite![]()
Czy pomiędzy NEXem F3 i 5N są jakieś inne znaczące różnice oprócz dotykowego ekranu i ciągłego AF przy filmowaniu ? pomijając inne body.
RX100 | A6000 + SEL18-55/3.5-5.6 | SEL 20/2.8 Moja galeria Flickr http://www.flickr.com/photos/ukaszp/
Kanałami, kanałami... w końcu tak działają talibowie
A tak poważnie to w moim NEXie cholernie brakowało mi wizjera.
(a ceny wizjerów do NEXa są nieco porywcze)
Ja po prostu nie potrafię kadrować na LCD.
Miałem okazję zakupić wizjer do PENa w przyzwoitej cenie i skończyło się totalną podmianką sprzetu.
Jeśli ceny NEXów z wbudowanymi wizjerami spadną do akceptowalnej przeze mnie ceny to wrócę.
Jakość obrazowania i możliwości podpinania przeróżnych szkieł do NEXa bardzo mi pasuje.
Ale patrzcie, co za ironia losu.
Ostatnio kolega do mnie mówi, kupiłbym sobie kompakt, wiesz taki do niezobiązującego pstrykania. Co myślisz o używanym ale w dobrym stanie Panasonicu LX5?
Gdyby nie oddziaływanie propagandowe agentów wiadomych sił, rzekłbym pewnie: good choice brotha
A tak to on zareagował na moją małowerbalną odpowiedź: masz jakiś atak?
Skontaktuj się z nami