Close

Strona 390 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2903403803883893903913924004404908901390 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 891 do 3 900 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie Do właścicieli NEX-5N

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Czyli nosi łańcuch?
    ... i rapuje...

Cytat Zamieszczone przez roofman Zobacz posta
    A ja się w końcu rozstałem z systemem NEXa.
    Żyje się raz, a przetestować trza również i coś innego.
    Wkraczam w system protoplasty bezlustrzanych wynalazków.
    Zostałem Talibem (przynajmniej na czas jakiś).
    (ale pewnie do NEXa wrócę, bo to chyba najfajniejsza cyfrowa ścianka do starych szkieł manualnych)
    Łajkę nabyłłeś?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

roofman pisze pewnie o SLT, lustra półprzepuszczalne, też fajna sprawa;]
    Ale się nie dziwię zamianie, nexy to specyficzne aparaty, jak ktoś dużo nie łazi i nie używa aparatu często z manualami to lepsi i tańsi więksi bracia
    Inna sprawa że 95% osób kupuje lustrzanki i używa ich tylko z kitem gdzie większości z nich kompakt by wystarczył:P Obecnie pomijając nawet uberkompakt RX1 to kompakty są naprawdę przyzwoite

Domyślnie

Olympus PEN
    (no napisałem że Talibem zostałem... )

Domyślnie

Soniacze to też talibowie, zmyliło mnie

Domyślnie

Czy pomiędzy NEXem F3 i 5N są jakieś inne znaczące różnice oprócz dotykowego ekranu i ciągłego AF przy filmowaniu ? pomijając inne body.
    RX100 | A6000 + SEL18-55/3.5-5.6 | SEL 20/2.8 Moja galeria Flickr http://www.flickr.com/photos/ukaszp/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    I zapadła taka niezręczna cisza...

Dotarłeś przez głowieńskie lasy na koniec Polski?
    Kanałami, kanałami... w końcu tak działają talibowie

A tak poważnie to w moim NEXie cholernie brakowało mi wizjera.
    (a ceny wizjerów do NEXa są nieco porywcze)
    Ja po prostu nie potrafię kadrować na LCD.
    Miałem okazję zakupić wizjer do PENa w przyzwoitej cenie i skończyło się totalną podmianką sprzetu.
    Jeśli ceny NEXów z wbudowanymi wizjerami spadną do akceptowalnej przeze mnie ceny to wrócę.
    Jakość obrazowania i możliwości podpinania przeróżnych szkieł do NEXa bardzo mi pasuje.

Domyślnie

skończyło się totalną podmianką sprzetu.
    Wybaczę Ci jak nabędziesz przejściówkę CCTV-u43. Chwilowo się do Ciebie nie odzywam, a mijając na rowerze w głowieńskim lesie pana z penem (czy tam odwrotnie) będę znacząco pogwizdywał, chrząkał i nawet pokrzykiwał - "ju-tro bę-dzie el-ix-pięć!"

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Wybaczę Ci jak nabędziesz przejściówkę CCTV-u43.
    Aż tak źle ze mną nie jest... przejściówka już do mnie jedzie/płynie/leci z Hongkongu
    (tak samo jak i przejściówka m42 i m39)
    Chwilowo się do Ciebie nie odzywam, a mijając na rowerze w głowieńskim lesie pana z penem (czy tam odwrotnie) będę znacząco pogwizdywał, chrząkał i nawet pokrzykiwał - "ju-tro bę-dzie el-ix-pięć!"
    P A S S K U D A

Domyślnie

P A S S K U D A
    Ale patrzcie, co za ironia losu.

Ostatnio kolega do mnie mówi, kupiłbym sobie kompakt, wiesz taki do niezobiązującego pstrykania. Co myślisz o używanym ale w dobrym stanie Panasonicu LX5?

Gdyby nie oddziaływanie propagandowe agentów wiadomych sił, rzekłbym pewnie: good choice brotha

A tak to on zareagował na moją małowerbalną odpowiedź: masz jakiś atak?

Domyślnie

Ale patrzcie, co za ironia losu.

Ostatnio kolega do mnie mówi, kupiłbym sobie kompakt, wiesz taki do niezobiązującego pstrykania. Co myślisz o używanym ale w dobrym stanie Panasonicu LX5?

Gdyby nie oddziaływanie propagandowe agentów wiadomych sił, rzekłbym pewnie: good choice brotha

A tak to on zareagował na moją małowerbalną odpowiedź: masz jakiś atak?
    Ale... może jestem poza tematem... co ma LX5 wspólnego z systemem olkowym (talibowym znaczy w podtekstcie) PEN?
    Przecie to nie u4/3 nawet jest...
    (powiązać LX5 z KońcemPolski oczywiście umniem )
    Przespałem któryś sezon?

Strona 390 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2903403803883893903913924004404908901390 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów