Close

Strona 359 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2593093493573583593603613694094598591359 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 581 do 3 590 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Mariusz - niesamowite po prostu są Twoje zdjęcia stamtąd.
    Przekażę komu trzeba, bo mój udział często ograniczał się do robienia za sztafaż, jak poniżej.

Zdjęcia Tam robią się same, polecam tym, którzy szukają poprawy swoich zdjęć w gonieniu za bibelotami, przemyślenie zakupu biletu i spakowanie walizki.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

to jakiś aparatowy HDR? bo pisaleś ze nieobrabiane
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    to jakiś aparatowy HDR? bo pisaleś ze nieobrabiane
    Obrabiane, te "ze środka dnia i w niebo" nawet mocno, nigdzie nie pisałem żem jakiś jetpegowy asceta

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Ciekawe fotografie Panie Mariuszu. Może kilka słów o wyprawie do Indii ? Takie podsumowanie w telegraficznym skrócie !
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

no nie twierdze ze jestes, wspominałeś ze letko obrabiane, to mi się to w głowie zakodowało
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Panerai Zobacz posta
    Ciekawe fotografie Panie Mariuszu. Może kilka słów o wyprawie do Indii ? Takie podsumowanie w telegraficznym skrócie !
    Wycieczka, jak wycieczka - nie mam za bardzo czasu, żeby organizować sobie ją samemu i biorę co dają. Na razie w selekcji i obrabianiu jestem po dolinie Katmandu i siedzę właśnie w Varanasi. Razem z Agrą, Jaipurem i ich okolicami to absolutny must-see regionu.

Trochę ludzia z Varanasi wkleję, żeby nie nudzić architekturą.

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    no nie twierdze ze jestes, wspominałeś ze letko obrabiane, to mi się to w głowie zakodowało
    Letko znaczy góra minuta na kadr To powyżej nie jest już tak ekstremalnie rozpięte, więc pewnie poleciało na zwykłym auto-tonie z LR plus oczywista odcięcie syfów po Kadrowej Niechlujnej...
    Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 26-02-2013 o 01:13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Letko znaczy góra minuta na kadr To powyżej nie jest już tak ekstremalnie rozpięte, więc pewnie poleciało na zwykłym auto-tonie z LR plus oczywista odcięcie syfów po Kadrowej Niechlujnej...
    czekaj czekaj, Kadrowa usłyszy to ci po premii poleci :P
    Völkchlor

Oszczędny w słowach Awatar Leśny Władek
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Mariusz czy te wszystkie zdjęcia są z NEX-a?
    D800;N16-35/4;N24-70-200/2,8;TC-20EIII; SB700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leśny Władek Zobacz posta
    Mariusz czy te wszystkie zdjęcia są z NEX-a?
    Tak. Nawet więcej - z jednego obiektywu: E16 + ECU, czyli ekwiwalent pełnoklatkowego 18mm.

Domyślnie

No i mnie przelicytowali na All z ECu...ale nic to, nie pierwszy i nie ostatni - kiedyś kupię bo widzę że warto
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Strona 359 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2593093493573583593603613694094598591359 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów