Close

Strona 358 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2583083483563573583593603684084588581358 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 571 do 3 580 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

E16 jest z CPU, podobnie jak E1855.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Dla obiektywów ze śrubokrętem pewnie można by było zrobić "inteligentną" przejściówkę, pytanie po co. Szczególnie z dotykowymi nexami mechanizm skadruj-wskaż(=powiększ)-wyostrz sprawdza się bezbłędnie, ficzer "powiększ-na-obrót" jest tu zbędnym dodatkiem.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=224614 - hmmm... znów Biotar 1.5/75...
    Możecie pokiwać głową nad rozkładem ostrości klasyka.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=224614 - hmmm... znów Biotar 1.5/75...
    Możecie pokiwać głową nad rozkładem ostrości klasyka.
    E tam klasyka - prawie fujinan Co do zdjęcia - bomba, miałem ostatnio okazję popełnić coś podobnego blisko wody, z takim stadkiem, ale zgodnie z prawem Murphy'ego pech chciał, że nie było aparatu

Ty jesteś na prawdę artystą w szaliku - zdolności masz wyjątkowe w fotografowaniu otoczenia, a tytułowanie tego jest na poziome mistrza... gratuluję.
    .

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Mariusz - dziękuję za te zdjęcia i kolory, bo zima w Szczecinie mnie już dobija... 1 dzień na 30 jest słoneczny, a tak to deszcz plucha i ponuro - jak żyć?
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    E tam klasyka - prawie fujinan Co do zdjęcia - bomba, miałem ostatnio okazję popełnić coś podobnego blisko wody, z takim stadkiem, ale zgodnie z prawem Murphy'ego pech chciał, że nie było aparatu

Ty jesteś na prawdę artystą w szaliku - zdolności masz wyjątkowe w fotografowaniu otoczenia, a tytułowanie tego jest na poziome mistrza... gratuluję.
    A Ty żeś mnie zawstydził. Ładnie to tak?
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Mariusz - dziękuję za te zdjęcia i kolory, bo zima w Szczecinie mnie już dobija... 1 dzień na 30 jest słoneczny, a tak to deszcz plucha i ponuro - jak żyć?
    Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą

Ostatnio edytowane przez FHR ; 17-03-2013 o 17:20

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Mariusz - niesamowite po prostu są Twoje zdjęcia stamtąd.
    Snoblesse oblige:

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
    Podoba mi się... mogę zapożyczyć do podpisu? Dzięki za to...

Wojtku - proszę Cię bardzo - uśmiechu życzę .
    Proszę mnie przy okazji nie posądzać o kolesiostwo i podlizywanie - napisałem co myślę.
    .

Domyślnie

Uśmiech jest niezwykle ważny - życz go wszystkim, jako i ja życzę.
    Snoblesse oblige:

Strona 358 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2583083483563573583593603684084588581358 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów