Szukaj
Mariusz, kurcza felek! Gdzieś Ty był?![]()
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Świetne foty. Zazdroszczę![]()
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Mariusz, również zazdroszczę wyjazdu. Musiało być niesamowicie na miejscu.
Pochwal się jeszcze jaki sprzęt foto zabrałeś... pytam z ciekawości![]()
.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
5n z E16, ECU i E50, polar. Wyszło na to, że potrzebny był tylko zestaw 5n+E16+ECU, reszta nie zapracowała na wycieczkę prawie w ogóle. Wszystkie wstawiane zdjęcia są z tego zestawu, te poniżej również.
Wziąłem też lustrzankę, z tak tragicznym optycznie superzoomem, że większość tuzów forumowych stwierdziła by pewnie, że sens ściągania dekielka jest ulotny. No i 50-tkę ulubioną.
Miałem też ajfona do wku... tyrających za mnie kumpli na fejsie.
Zestaw ten się sprawdził, prawdopodobnie pojedzie z nami (mamy dwie pary rąk do focenia) następny raz też.
Żeby nie było na sucho, trochę E16+ECU w landszaft mode.
Piekne zdjecia, patrze wlasnie z komorki i te kolory! Brawo![]()
Skontaktuj się z nami