Close

Strona 355 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2553053453533543553563573654054558551355 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 541 do 3 550 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Więc kupcie sobie po każdym modelu, ale z takim samym szkłem.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Wróciłem właśnie z wycieczki i postanowiłem podręczyć Was nieswoimi zwykle nexowymi zdjęciami.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Wow, gdzie to? Karpacz?
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    Wow, gdzie to? Karpacz?
    Niedaleko

E16+ECU pracował właściwie cały czas. Wynikami nie jestem jakoś specjalnie zachwycony - przy czym absolutnie nie z przyczyn technicznych, związanych z jakością optyczną tego zestawu. Po prostu UWA to trudne szkło. Ja niespecjalnie umiem robić tym zdjęcia, moja beztroska Żona chyba również.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Niedaleko

E16+ECU pracował właściwie cały czas. Wynikami nie jestem jakoś specjalnie zachwycony - przy czym absolutnie nie z przyczyn technicznych, związanych z jakością optyczną tego zestawu. Po prostu UWA to trudne szkło. Ja niespecjalnie umiem robić tym zdjęcia, moja beztroska Żona chyba również.
    Napis na koszulce tego chlopaka pasuje do tego co napisales.
    NEX- 5R

Domyślnie

jak się nie lubi przekładać szkieł na spacerze, to się bierze jedno szkło na spacer i ma się problem z głowy.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    jak się nie lubi przekładać szkieł na spacerze, to się bierze jedno szkło na spacer i ma się problem z głowy.
    Można też zainwestować w środki transportu, które pomogą uporać nam się z większą liczbą obiektywów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Szerokie szkielko + Nex7 bo ma więcej mpx do "wycinanek" i sprawa z glowy

Czy te adaptery sanek do lampy mocno się trzymają korpusu? Czy przy większej lampie trzeba uważać?

Domyślnie

Mocno wchodzą a jest jeszcze śrubka do wkręcenia. Do tego się trochę opierają dookoła. Jednak większą lampę bym się bał, ten wsuwany element nie wzbudza mojego zaufania... Chyba że statycznie jak nie ma ryzyka 'machania' aparatem z lampą:P

PS. E16 i n7 się ponoć średnio lubią:P

Domyślnie

Jak się nexy sprawdzają przy foceniu w podczerwieni, z filtrem IR?

Strona 355 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2553053453533543553563573654054558551355 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów