Close

Strona 69 z 79 PierwszyPierwszy ... 19596768697071 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 681 do 690 z 786

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    I tak będzie jeszcze kilka lat

Za miesiąc minie 12 lat, jak sie uwolniłem od średniej paczki dziennie. Do dzisiaj miewam sny, że palę. Nałogowcem jest się juz na całe życie.
    Wole to niz palenie

Domyślnie

Ja jestem w trakcie rzucania przy pomocy efajki. Zmniejszam sobie dawkę nikotyny. Teraz mieszam 12mg z 0mg. Jak czuję kogoś kto przed chwilą palił to mnie zbiera na pawia Pomyśleć że sam kiedyś tak śmierdziałem. Jedynie czego mi będzie brakowało to samego faktu palenia :/
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Ja jestem w trakcie rzucania przy pomocy efajki. Zmniejszam sobie dawkę nikotyny. Teraz mieszam 12mg z 0mg. Jak czuję kogoś kto przed chwilą palił to mnie zbiera na pawia Pomyśleć że sam kiedyś tak śmierdziałem. Jedynie czego mi będzie brakowało to samego faktu palenia :/
    Eeeee tammmm nie jest tak zle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Może sie mylę, ale nie znam nikogo, kto czy to żując gumy z nikotyną, czy używając plastrów, czy zmniejszając dawki nikotyny, rzucił ten nałóg. Wszyscy prędzej lub później wracali.
    Ale trzymam kciuki z całych sił, żebyś był zaprzeczeniem tej obserwacji.
    W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
    www.analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Ja znam ludzi, którzy wrócili po nagłym rzuceniu. Nie ma reguły.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Ja znam ludzi, którzy wrócili po nagłym rzuceniu. Nie ma reguły.
    Ja wróciłem do palenia kilka tygodni temu. Kiedyś pewnie znowu rzucę.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Bez sensu.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

To grubszy temat.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    Może sie mylę, ale nie znam nikogo, kto czy to żując gumy z nikotyną, czy używając plastrów, czy zmniejszając dawki nikotyny, rzucił ten nałóg. Wszyscy prędzej lub później wracali.
    Ale trzymam kciuki z całych sił, żebyś był zaprzeczeniem tej obserwacji.
    A jakie to terapie odwykowe polegają na stopniowym ograniczaniu spożycia substancji uzależniającej ?
    "Wynaleziono" nowy biznes polegający na sprzedaży tych wszystkich wynalazków. W efekcie ludzie używający elektronicznych szlugów przyjmują więcej nikotyny w czystej postaci, niż wcześniej paląc tytoń, ponieważ w klasycznych fajkach większość nikotyny ulega spaleniu, a palacz przyjmuje znikomą dawkę.
    "Czeba" być twardzielem i rzucić z dnia na dzień. Ja tak zrobiłem po dwudziestu latach palenia Po kilku latach nawet nie pamiętam, że paliłem.

Domyślnie

Duzo masz racji w tym co piszesz.
    Jak to sie mowi "czlowiek nie swinia - wszystko zje", tylko trzeba mu to odpowiednio podac.
    Tak wlasnie jest z tymi wszystkimi plastrami, e-fajkami, cukierkami, gumami i innymi podobnymi dziadostwami.
    Caly myk polega na tym, ze ktos znowu cos wymyslil, zeby zrobic kase i tlucze ja bez skrupułów.
    Gdyby tak naprawde komus zalezalo na naszym zdrowiu, jak to sie hucznie wszedzie klepie, to dawno by ten badziewl zakazano.
    Zakaz taki bylby jednak strzalem w kolano mafii (?) tytoniowej.
    To jest tylko jeden z licznych przakladow omotania ludzi. Niestety.
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 14-02-2013 o 00:02 Powód: "mafi", "skrupolow", Po przecinkach i kropkach stawiamy spacje!

Strona 69 z 79 PierwszyPierwszy ... 19596768697071 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów