Szukaj
Ja jestem w trakcie rzucania przy pomocy efajki. Zmniejszam sobie dawkę nikotyny. Teraz mieszam 12mg z 0mg. Jak czuję kogoś kto przed chwilą palił to mnie zbiera na pawiaPomyśleć że sam kiedyś tak śmierdziałem. Jedynie czego mi będzie brakowało to samego faktu palenia :/
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
www.analogowiortodoksi.pl
Ja znam ludzi, którzy wrócili po nagłym rzuceniu. Nie ma reguły.
Pursue happiness with diligence
Bez sensu.
Pursue happiness with diligence
To grubszy temat.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
A jakie to terapie odwykowe polegają na stopniowym ograniczaniu spożycia substancji uzależniającej ?
"Wynaleziono" nowy biznes polegający na sprzedaży tych wszystkich wynalazków. W efekcie ludzie używający elektronicznych szlugów przyjmują więcej nikotyny w czystej postaci, niż wcześniej paląc tytoń, ponieważ w klasycznych fajkach większość nikotyny ulega spaleniu, a palacz przyjmuje znikomą dawkę.
"Czeba" być twardzielem i rzucić z dnia na dzień. Ja tak zrobiłem po dwudziestu latach palenia Po kilku latach nawet nie pamiętam, że paliłem.
Duzo masz racji w tym co piszesz.
Jak to sie mowi "czlowiek nie swinia - wszystko zje", tylko trzeba mu to odpowiednio podac.
Tak wlasnie jest z tymi wszystkimi plastrami, e-fajkami, cukierkami, gumami i innymi podobnymi dziadostwami.
Caly myk polega na tym, ze ktos znowu cos wymyslil, zeby zrobic kase i tlucze ja bez skrupułów.
Gdyby tak naprawde komus zalezalo na naszym zdrowiu, jak to sie hucznie wszedzie klepie, to dawno by ten badziewl zakazano.
Zakaz taki bylby jednak strzalem w kolano mafii (?) tytoniowej.
To jest tylko jeden z licznych przakladow omotania ludzi. Niestety.
Ostatnio edytowane przez FHR ; 14-02-2013 o 00:02 Powód: "mafi", "skrupolow", Po przecinkach i kropkach stawiamy spacje!
Skontaktuj się z nami