Close

Strona 71 z 79 PierwszyPierwszy ... 21616970717273 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 710 z 786

Domyślnie

trzeci miesiąc jestem na tzw. odwyku. Paliłem 17 lat, od 20 roku życia( Qwa największy mój błąd!!!) Jako kierowca paliłem czasem po30 dziennie. Teraz cieszę się z każdego dnia wyrwanego nałogowi. Rzeczywiście wszystko pachnie i smakuje inaczej, palące osoby czuję z 3-5 metrów, a ciuchy po wyjściu do baru lądują w pralce po wejściu do mieszkania. Też przerabiałem rzucanie z tabletkami Tabexa, ale nie wyszło, teraz rzuciłem spontanicznie, bez wspomagania! Trzymajcie kciuki za mnie, a ja trzymam za każdego kto się podejmie tej walki ze sobą i swoją słabością!!!! Teraz to moja 4ta runda w walce z nałogiem i oby ostatnia

Domyślnie

Ale ja Wam zazdroszczę, dzisiaj kupiłem e-papierosa bo już zaczyna mnie samego to denerwować, pieczenie w płucach i brak kondycji, jestem słabeusz i zaczynam kuracje od e-papierosa z nikotyna.

Domyślnie

ja po 2 miesiącach e-kopcenia stwierdzam że do fajek mnie już nie ciągnie.... tylko że tyle różnych smaków do spróbowania w epetku że nie wiem czy mi życia nie braknie
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bart1 Zobacz posta
    ja po 2 miesiącach e-kopcenia stwierdzam że do fajek mnie już nie ciągnie.... tylko że tyle różnych smaków do spróbowania w epetku że nie wiem czy mi życia nie braknie
    jak się po tych dwóch miesiącach czujesz, odczuwasz różnice np. w kondycji, czy żadnej ?

Domyślnie

ponad 6 lat i jest lajcik
    D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

Paliłem ponad 3 lata i rzuciłem z dnia na dzień. Skończyłem paczke, i powiedziałem sobie: "rzucam to gówno, szkoda kasy i zdrowia". Najtrudniejszy pierwszy miesiąc, później jest już z górki. Nigdy nie próbowałem żadnych wspomagaczy, ponieważ one tak naprawde tylko podtrzymują nałóg. Według mnie jest to kwestia tylko i wyłącznie silnej woli.

Pozdrawiam wszystkich i wytrwałości!
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Domyślnie

gdzieś w tym wątku pisałem, że rzucam.

trzeci rok mija niedługo
    od razu i bez e-palenia
    pół listka tabexu tylko przez pierwsze 3-4 dni
    maniak ciemniowy minoltowy
    ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
    trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
    spotter.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    jak się po tych dwóch miesiącach czujesz, odczuwasz różnice np. w kondycji, czy żadnej ?
    Szczerze to pierwsze co zaczęło mi dokuczać to zapachy, te przyjemne to mały miki ale ja zapomniałem o tych delikatnych smrodkach czy to w chińskich knajpach czy to od ludzi w autobusie, w kolejce czy nawet mój antyperspirant nie jest taki ekstra jak mi się wydawało....

a kondycja na plus raczej!
    w maratonie jeszcze nie pobiegnę ale stopniowo się poprawia
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

No to u mnie roczek

Pursue happiness with diligence

Strona 71 z 79 PierwszyPierwszy ... 21616970717273 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów