Szukaj
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
A to ja też coś wrzucę... Z dzisiejszego fotospotkania;]
Nic straconego, na aukcjach za jakieś 30zł...:P
Oj tam bokehy
No przecież, ciężki dzień miałem..Ja się zasadzałem na wersję cyclopa 85/1.5 ale jakoś tak przegapiam albo nie ma akurat kasy:P
Za to z bardziej prawdziwych informacji - na aukcjach jak ktoś nie śledzi można było dostać E10-18 za ok 3300 i obecnie E(CZ)24 (używka) za 2900.
Helios 40-2 1.5/85 to nie całkiem Biotar 1.5/75.
Za to Cyklop 1.5/85 to praktycznie dokładnie Helios 40-2 1.5/85, tyle, że bez przysłony i powłok.
A Cyklopa też mam, jakby się kto pytał.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Zna ktoś jakieś fajne forum o NEXach bo skłaniam się do zakupu po wakacjach NEXa F3 i chce poczytać jak najwięcej opinii i sampli pooglądać.
RX100 | A6000 + SEL18-55/3.5-5.6 | SEL 20/2.8 Moja galeria Flickr http://www.flickr.com/photos/ukaszp/
Skontaktuj się z nami