Szukaj
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
A ja nie kojarzę, czy w polskim MM podłoga jest też pokryta lenteksem ? Bo w Saturnie to jest jakaś "welurowa" wykładzinka. Więc tam manewr z pchaniem dużych LCD raczej by się nie udał![]()
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
Czy tylko mi w przypadku takich konkursów kiełkuje myśl, by w tym etapie II zagrać im na nosie i po starcie pobiec na przykład na stoisko płyt i tam zabrać z półki płytę Biebera, potem pobiec na stoisko szczoteczek do zębów i zabrać jakiś najtańszy model, potem jakąś fajną książkę, potem na przykład memory stick 4GB. Na więcej by czasu nie starczyło, bo oczywiście po pochwyceniu każdej tej pierdółki należy biec co sił na metę - z jedną rzeczą na raz. Najlepiej biegać po sklepie jakimś głupim (nieefektywnym) krokiem - skip B, lub podobnym.
Ja bym chętnie coś takiego zobaczył lub wykonał. Tylko muszę teraz wymyślić co chcieliby przeczytać w tym trzystu wyrazowym wypracowanku. Chcą to wykorzystywać do celów marketingowych, więc trzeba by mocno im nasłodzić i nakłamać.
Skasowałem post, ale R zdążył do niego nawiązać
Pisałem wcześniej, że ciekaw jestem, co nazbierał za 250 tys. (to jednak kupa kasy jest).
Ostatnio edytowane przez !AGresT ; 21-02-2013 o 14:49 Powód: zamieszanie
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Skontaktuj się z nami