Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Darmocha

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    Wszystko fajnie, ale "polskich" sklepach większość sensownego sprzętu jest za szkłem albo pozamykanych w szafkach.
    oglądałeś film? wszystkie szafki itp pootwierane. brakuje mi tylko informacji czy będzie chwila przed biegiem na obczajówke sklepu gdzie co jest.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

A ja nie kojarzę, czy w polskim MM podłoga jest też pokryta lenteksem ? Bo w Saturnie to jest jakaś "welurowa" wykładzinka. Więc tam manewr z pchaniem dużych LCD raczej by się nie udał
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    oglądałeś film? wszystkie szafki itp pootwierane. brakuje mi tylko informacji czy będzie chwila przed biegiem na obczajówke sklepu gdzie co jest.
    A Ty oglądałeś?
    To było w niemieckim sklepie.
    Polska to dziwny kraj. Wszystko sensowne jest za "szybką". W regulaminie nie ma wzmianki o otwartych szafkach. Wynika że wchodzisz do niego tak jak jest zazwyczaj.
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    A ja doczytałem informacje, że zwycięzca będzie powiadomiony przynajmniej dzień przed akcją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skippy Zobacz posta
    A ja doczytałem informacje, że zwycięzca będzie powiadomiony przynajmniej dzień przed akcją.
    mi chodziło o co innego.
    czy przed biegiem zwycięzca będzie mógł się przejść po sklepie aby zobaczyć gdzie co jest. niby wszystkie podobne ale jednak
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Czy tylko mi w przypadku takich konkursów kiełkuje myśl, by w tym etapie II zagrać im na nosie i po starcie pobiec na przykład na stoisko płyt i tam zabrać z półki płytę Biebera, potem pobiec na stoisko szczoteczek do zębów i zabrać jakiś najtańszy model, potem jakąś fajną książkę, potem na przykład memory stick 4GB. Na więcej by czasu nie starczyło, bo oczywiście po pochwyceniu każdej tej pierdółki należy biec co sił na metę - z jedną rzeczą na raz. Najlepiej biegać po sklepie jakimś głupim (nieefektywnym) krokiem - skip B, lub podobnym.
    Ja bym chętnie coś takiego zobaczył lub wykonał . Tylko muszę teraz wymyślić co chcieliby przeczytać w tym trzystu wyrazowym wypracowanku. Chcą to wykorzystywać do celów marketingowych, więc trzeba by mocno im nasłodzić i nakłamać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wukaem Zobacz posta
    Czy tylko mi w przypadku takich konkursów kiełkuje myśl, by w tym etapie II zagrać im na nosie i po starcie pobiec na przykład na stoisko płyt i tam zabrać z półki płytę Biebera, potem pobiec na stoisko szczoteczek do zębów i zabrać jakiś najtańszy model, potem jakąś fajną książkę, potem na przykład memory stick 4GB. Na więcej by czasu nie starczyło, bo oczywiście po pochwyceniu każdej tej pierdółki należy biec co sił na metę - z jedną rzeczą na raz. Najlepiej biegać po sklepie jakimś głupim (nieefektywnym) krokiem - skip B, lub podobnym.
    Ja bym chętnie coś takiego zobaczył lub wykonał . Tylko muszę teraz wymyślić co chcieliby przeczytać w tym trzystu wyrazowym wypracowanku. Chcą to wykorzystywać do celów marketingowych, więc trzeba by mocno im nasłodzić i nakłamać.
    nie trzeba brać pojedynczo, ile uniesiesz/przesuniesz na raz to może być.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wukaem Zobacz posta
    póki nie masz takiej możliwości to tak piszesz.. jak byś natomiast miał wystartować w tego typu biegu - to myślę że już byś tak nie pisał.. :P
    ---------
    Pozdarwiam,
    kolekcjoner słoików

Domyślnie

Skasowałem post, ale R zdążył do niego nawiązać
    Pisałem wcześniej, że ciekaw jestem, co nazbierał za 250 tys. (to jednak kupa kasy jest).
    Ostatnio edytowane przez !AGresT ; 21-02-2013 o 14:49 Powód: zamieszanie
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów