Close

Strona 59 z 364 PierwszyPierwszy ... 949575859606169109159 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 3638

Wątek: co pijecie?

Domyślnie

A ja dzisiaj eksperymentuję.

"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Imielin. Śląsk

Domyślnie

Ludzie różne rzeczy piją. A ja Złotego Locha z Biedronki. Nawet się przekonałem.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławomir Zobacz posta
    Ludzie różne rzeczy piją. A ja Złotego Locha z Biedronki. Nawet się przekonałem.
    Kiedyś locha była rodzaju żeńskiego.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    ha-dzia
    Ha! Żołądkowa - miłe wspomnienia. Pojechaliśmy kiedyś ze znajomymi w kilka par na gorące źródła i po drodze napraliśmy się żołądkową. Po wejściu do wrzątku tak nas nieprawdopodobnie siekło, że klękajcie narody. Panie nabrały na nas nieprzepartej ochoty (nie bez wzajemności), kolega bez dziewczyny skakał na główkę, przywalił kilka razy łbem o szorskie dno i cały łeb miał zdarty, a po wyjściu z basenu mieliśmy problem z orientacją i nie mogliśmy odszukać szafek z betami. Impreza była fest!

Zbanowany
    Miasto
    Semblable à Paris

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Ha! Żołądkowa - miłe wspomnienia. Pojechaliśmy kiedyś ze znajomymi w kilka par na gorące źródła i po drodze napraliśmy się żołądkową. Po wejściu do wrzątku tak nas nieprawdopodobnie siekło, że klękajcie narody. Panie nabrały na nas nieprzepartej ochoty (nie bez wzajemności), kolega bez dziewczyny skakał na główkę, przywalił kilka razy łbem o szorskie dno i cały łeb miał zdarty, a po wyjściu z basenu mieliśmy problem z orientacją i nie mogliśmy odszukać szafek z betami. Impreza była fest!
    Zazdroszczę. Klasa !

Domyślnie

Zadziwiające jest jak niewiele historii zaczyna się od zdania ' Po kolejnej herbacie...'.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Zagryzanie wódki papryczkami chilli to zdecydowanie nierozwojowy pomysł.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Zadziwiające jest jak niewiele historii zaczyna się od zdania ' Po kolejnej herbacie...'.
    Przy walnym udziale wódy powstał kawał dobrej literatury.
    Z naszego podwórka polecam moją ulubioną powieść Jerzego Pilcha - "Pod mocnym aniołem", gdzie na 93 stronie znajdziemy co trafniejsze cytaty z kolejnych lektur godnych uwagi, takich jak genialna "Tortilla Flat" Steinbecka, "Legenda o świętym Pijaku" Rotha, "Moskwa - Pietuszki" niezrównanego Wienieczki Jerofiejewa itd.

Strona 59 z 364 PierwszyPierwszy ... 949575859606169109159 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów