Close

Strona 61 z 364 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371111161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 3638

Wątek: co pijecie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LudwikXVI Zobacz posta
    Nie RUP scen nie spełniony XYZ ... ja przynajmniej od razu nazwałem swoje "popisy" grafomanią i wygłupkami ... czas byś jakoś nazwał swoje problemy ... "smakoszu" ...
    I po Ci to, przecież zostałeś uprzejmie poproszony,
    nie uważasz ze to Ty podtekstami zaczynasz i obrażasz innych.
    "Pytając nawalonego alkoholika czy jest alkoholikiem odpowie na pewno ze nie pije", wiec Ty jesteś alkoholikiem albo nie pijesz,
    w obu przypadkach zmień dział.

Domyślnie

Nie RUP scen nie spełniony XYZ ... ja przynajmniej od razu nazwałem swoje "popisy" grafomanią i wygłupkami ... czas byś jakoś nazwał swoje problemy ... "smakoszu" ...
    Mój problem stanowią ludzie, którzy nie mając nic do powiedzenia z uporem godnym lepszej sprawy dzielą się swą niewiedzą z całym światem. Nie pijąc pakujesz się do dyskusji o wódzie, nie czytając zabierasz głos w sprawie twórczości, której nawet nie znasz.

Gdybyś nie zmarnował okazji do tego by siedzieć cicho, złego słowa bym o twojej pisaninie nie powiedział - skoro jednak sam bezmyślnie zaatakowałeś "kolegę po piórze", postanowiłem dać ci okazję do tego, byś mógł lepiej wczuć się w położenie krytykowanego literata.

Widzę, że szpila ubodła i teraz przymierzasz się do tego, by zwymyślać mnie od pijaków i złodziei (bo każdy pijak to złodziej). Nie bardzo tylko wiem skąd przy tym pomysł, że jestem niespełniony i mam z tym jakiś problem - czyżby projekcja własnych kompleksów?

Zbanowany
    Miasto
    Semblable à Paris

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Mój problem stanowią ludzie, którzy nie mając nic do powiedzenia z uporem godnym lepszej sprawy dzielą się swą niewiedzą z całym światem. Nie pijąc pakujesz się do dyskusji o wódzie, nie czytając zabierasz głos w sprawie twórczości, której nawet nie znasz.

Gdybyś nie zmarnował okazji do tego by siedzieć cicho, złego słowa bym o twojej pisaninie nie powiedział - skoro jednak sam bezmyślnie zaatakowałeś "kolegę po piórze", postanowiłem dać ci okazję do tego, byś mógł lepiej wczuć się w położenie krytykowanego literata.

Widzę, że szpila ubodła i teraz przymierzasz się do tego, by zwymyślać mnie od pijaków i złodziei (bo każdy pijak to złodziej). Nie bardzo tylko wiem skąd przy tym pomysł, że jestem niespełniony i mam z tym jakiś problem - czyżby projekcja własnych kompleksów?
    Ładnie to wszystko napisałeś. Twoja ocena, choć nietrafna, to napisana grzecznie. Cóż, chyba balansuję na krawędzi bycia bardzo niegrzecznym i źle się z tym czuję. Dłuższa rozmowa mogłaby wyglądać jak ta o motocyklistach czyli nigdy nie kończąca się historia. Miłego dnia.

Domyślnie

Napisz tylko proszę czy czujesz się podekscytowany czekającą Cię podróżą.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Ładnie to wszystko napisałeś. Twoja ocena, choć nietrafna, to napisana grzecznie. Cóż, chyba balansuję na krawędzi bycia bardzo niegrzecznym i źle się z tym czuję. Dłuższa rozmowa mogłaby wyglądać jak ta o motocyklistach czyli nigdy nie kończąca się historia. Miłego dnia.
    Przepraszam - dałem się sprowokować i mnie poniosło.
    Wyrazy szacunku za opanowanie i serdeczne dzięki za przerwanie tego nonsenu.
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 28-01-2013 o 13:41

paula123
    Gość

Domyślnie

sumersby

Domyślnie

ja wczoraj piłem belfast z agentem 007

Domyślnie

Pora na kolację więc czas na śniadanie

Zbanowany
    Miasto
    Semblable à Paris

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Przepraszam - dałem się sprowokować i mnie poniosło.
    Wyrazy szacunku za opanowanie i serdeczne dzięki za przerwanie tego nonsenu.
    Wyrazy szacunku za opanowanie, zrównoważenie i wyrozumiałość. Faktycznie to była niepotrzebna
    prowokacja. Przepraszam.

Strona 61 z 364 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371111161 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów