Close

Strona 306 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2062562963043053063073083163564068061306 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 051 do 3 060 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

no tak, jednak manualne obiektywy to inna epoka.
    Nikon D*** vs. Sony NEX **

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marioo Zobacz posta
    no tak, jednak manualne obiektywy to inna epoka.
    Nie, to nie tak, że inna epoka. Miałem kilka z 5N, spróbowałem poużywać. Efekty dobre, a wziąwszy pod uwagę cenę, to doskonałe! Ale w sumie nie wpasowały się w mój światopogląd. To, co dla innych jest zaletą, czyli duże soczewki, metalowe obudowy, pancerność (i związana z tym długowieczność) mnie zaczęło przeszkadzać na pierwszym górskim wypadzie. A po kiego licha trzymać coś, czego nie będę używał do tego, co lubię najbardziej? Ot i cała filozofia... No ja generalnie słabo się wpisuję w ten wątek, mam mało artystyczne podejście - piszę to zupełnie bez sakrazmu. Chyba najwięcej frajdy daje mi fotografia krajobrazowa...
    Tomek
    | tohu wawohu |

Domyślnie

Widoczki też bywają artystyczne. I wbrew obiegowej opinii nie wszystko co się pstryknie za pomocą manualnego starego obiektywu najlepiej na filmie i nosząc biały szalik jest artystycznym zdjęciem:P

PS gavin- dzięki za namiary na stopkę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikit Zobacz posta
    Widoczki też bywają artystyczne. I wbrew obiegowej opinii nie wszystko co się pstryknie za pomocą manualnego starego obiektywu najlepiej na filmie i nosząc biały szalik jest artystycznym zdjęciem:P

PS gavin- dzięki za namiary na stopkę
    Mikie, Paprycjusz, ToTom, wpkx (w kolejności pojawiania się w tym wątku) - wszyscy miażdżą widoczkami.

A tylko wpkx chyba nosi biały szalik...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Biały w poprzeczne jasnoszare paski, bardzo długi i z frędzlami, home handy made by my second half. Nikt takiego nie ma!

(Mariusz, zabiłeś mnie! )
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Wszystko się wydało...
    .

Domyślnie

Pewno było, ale ja wolę tu oglądać zdjęcia niż przekopywać się przez tekst, więc pytam:

1. Czy są jakieś zastrzeżenia do działania tanich (ok 50zł.) zamienników akumulatorów do 5R?:
    http://allegro.pl/akumulator-np-fw50...937357289.html

2. oraz takiej ładowarki zewnętrzenej?:
    http://allegro.pl/ladowarka-do-np-fw...896569773.html
    Ostatnio edytowane przez montini ; 18-01-2013 o 22:21 Powód: brak k.
    wybieram inne systemy

Domyślnie

Nie mam pojęcia. To dam zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez montini Zobacz posta
    Pewno było, ale ja wolę tu oglądać zdjęcia niż przekopywać się przez tekst, więc pytam:

1. Czy są jakieś zastrzeżenia do działania tanich (ok 50zł.) zamienników akumulatorów do 5R?:
    http://allegro.pl/akumulator-np-fw50...937357289.html

2. oraz takiej ładowarki zewnętrzenej?:
    http://allegro.pl/ladowarka-do-np-fw...896569773.html
    Ja mam zamiennik aku firmy Newell. Powiem tak - trzyma trochę krócej niż oryginał i potrafi oszukiwać - procenty potrafią skakać z 80 na 60 i później na 70% naładowania. Trzeba mieć to na uwadze. Ale działa, ładuje się i generalnie jest ok
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikit Zobacz posta
    Nie mam pojęcia. To dam zdjęcie
    No ja Cię... ładne! Trochę ciemne, ale jako takie ma klimat. I wiesz co?
    Patrz:

Tomek
    | tohu wawohu |

Strona 306 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2062562963043053063073083163564068061306 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów