Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 62

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr0984 Zobacz posta
    Mierzyłem buty salomona za 1tyś.zł które formuje się na gorąco i dalej to samo.Ból jest w stopach jak tylko oprę się piszczelami o przód buta( "o język") uczucie takie jakby ktoś mi wkręcał stopy w imadło.Muszę szybko ściągać,bo to jest nie do wytrzymania
    Wizyta u ortopedy.

Domyślnie

Jeżeli miałeś podobny problem jak ja to napisz jakie masz buty, może i mi podpasują
    Idź własną drogą,bo w tym cały sens istnienia,aby umieć żyć...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Wizyta u ortopedy.
    też to rozważam

Domyślnie

Nie pamiętam teraz, ale jutro postaram się sprawdzić i napisać. WG mnie są super, wygodne, ciepłe (co też ważne jak jesteś długo na stoku i jest mróz) i dobrze trzymają nogę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Wizyta u ortopedy.
    Cytat Zamieszczone przez piotr0984 Zobacz posta
    też to rozważam
    To traktuję jako żart!

Domyślnie

ok,jak możesz to sprawdź i daj znać

Domyślnie

Ja też tak mam, że stopy, konkretnie podbicie boli, ale po ok 30 min jakoś się "układa" i jest dobrze. Czytałem, że wkładki butów narciarskich dopasowują do nogi pod wpływem temperatury ciała. Nie wiem ile w tym prawdy, ale działa.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Też o tym słyszałem,ale niestety nigdy do 30minut nie dotrwałem z powodu bólu

Domyślnie

Twardość buta to jedna ale masz jeszcze jak szerokość skorupy. Ja miałem ten sam problem. Mierzyłem różne buty i wreszcie znalazłem takie które mnie nie bolą. Napisz jaką masz szerokość skorupy to powiem ci coś więcej. Albo podaj co to za but i z którego roku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek2004 Zobacz posta
    To traktuję jako żart!
    Wizyta u ortopedy, jako żart? Przecież ludzie mają różne wady anatomiczne budowy stopy, a dolegliwości objawiają, czy przy użytkowaniu specyficznego obuwia w trakcie wykonywania określonych czynnościw tym obuwiu.

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów