Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 62

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Wystarczy że ubiorę go na 10-15minut i gdy kilka razy oprę się o przód to ból się pojawia.Mierzyłem chyba w ubiegły czwartek właśnie salomony (flex 60,bo to najmiększe męskie) i to samo,one były właśnie do formowania na ciepło ale chyba nie ma sensu tego robić skoro ból się pojawił.Zastanawiam się też czy ma coś wspólnego z tym zwykła bawełniana skarpetka (może powinienem mierzyć w tych strikte narciarskich),czy to może być od tego??
    Idź własną drogą,bo w tym cały sens istnienia,aby umieć żyć...

Domyślnie

Oczywiście, że mierzysz tylko w skarpetach narciarskich!

Wiem o czym mówisz, bo przerabiałem ten ból. Musisz znaleźć odpowiedni model buta. Spróbuj tez przymierzyć but o pół numera za duży, tak żeby mieć lekki luz w palcach. Dopinaj klamry stopniowo - nie od razu na maksa. Daj się przyzwyczaić stopie. Komfort przede wszystkim.

Domyślnie

ok,spróbuję.Co myślisz o butach z jednym zapięciem,chodzi mi o coś takiego:

http://www.tritscher.at/Gran_Tour_RT...article-detail

Domyślnie

Ja wielkim ekspertem nie jestem, próbowałem pomóc bazując na swoim doświadczeniu. Takie wynalazki to bym omijał szerokim łukiem. Moje zdanie daj sobie spokój. Myślę że cztery klamry są ok.

Domyślnie

Jeżeli miałeś podobny problem jak ja to napisz jakie masz buty, może i mi podpasują

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr0984 Zobacz posta
    Jeżeli miałeś podobny problem jak ja to napisz jakie masz buty, może i mi podpasują
    Mam takie. Dla mnie są super.

Domyślnie

Nie pamiętam teraz, ale jutro postaram się sprawdzić i napisać. WG mnie są super, wygodne, ciepłe (co też ważne jak jesteś długo na stoku i jest mróz) i dobrze trzymają nogę.

Domyślnie

ok,jak możesz to sprawdź i daj znać

Domyślnie

Ja też tak mam, że stopy, konkretnie podbicie boli, ale po ok 30 min jakoś się "układa" i jest dobrze. Czytałem, że wkładki butów narciarskich dopasowują do nogi pod wpływem temperatury ciała. Nie wiem ile w tym prawdy, ale działa.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Też o tym słyszałem,ale niestety nigdy do 30minut nie dotrwałem z powodu bólu

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów