Close

Strona 264 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1642142542622632642652662743143647641264 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 631 do 2 640 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Superkomornik - bardzo ładnie sprawuje się ta kombinowana fiszajka pod światło, jestem zaskoczony.
    Systemowy kit

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    Ile cali ma ten ekran z GPS?

Domyślnie

Mówisz o mapniku?
    To na kierze to licznik z logerem GPS, nie ma mapy - takie bajery to maja Garminy za tysiaka i więcej
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Nie mam fujiJanów ani innych Vojtków nawet Nex5N nie mam już, ale może Wam się spodoba:
    Tomek
    | tohu wawohu |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToTom Zobacz posta
    ...nawet Nex5N nie mam już...
    To się nazywa: inteligentnie tak mimochodem się pochwalić

Fujian + SEP

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koniecpolska Zobacz posta
    Uwaga na S30mm/2.8 w trybie filmowania.

Ostatnio nakręciłem kilka ujęć NEX-3 z Sigmą 30mm/2.8, dzieci na stoku narciarskim, pełne słońce.
    Ustawienia: AF wielopunktowy, f=5.6.
    Niestety wyszło tragicznie.
    Aparat we wszystkich ujęciach (30-50 sekundowych) usiłował z niepowodzeniem ustawić ostrość, w rezultacie całe ujęcie jest bez ostrości[...]
    Nie wiem jak NEX 3 ale sprawdziłem przed chwilą filmowanie NEX 5N + Sigma 30mm, f:5,6, światło żarowe, brak jakichkolwiek problemów z AF.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToTom Zobacz posta
    nawet Nex5N nie mam już
    Jak tam szóstka się sprawuje? Napisz coś o wizjerze, wymiarach/wadze (czy są odczuwalnie większe) i o baterii, jestem ciekaw jak to wygląda w praktyce.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    To się nazywa: inteligentnie tak mimochodem się pochwalić

Fujian + SEP
    Mariusz, gdy już Ci się znudzi to paskudne szkło to pamiętaj o mnie, please.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Mariusz, gdy już Ci się znudzi to paskudne szkło to pamiętaj o mnie, please.
    Ależ Woytku Drogi - czyż naprawdę szkoda Ci tych 90 złotych polskich na jego zakup od Pana Chińczyka? Toż to niewiele więcej niż komplet dekielków...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

No ale tyle roboty? Na eBayu kupować? I przecież nie chcę za darmo - sprawdzony i przetestowany przez Ciebie więcej będzie się cenił.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Strona 264 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1642142542622632642652662743143647641264 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów