Close

Strona 266 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1662162562642652662672682763163667661266 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 651 do 2 660 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    No i jesteś o ćwierćfunciaka z serem i zajebistego szejka za pięć dolców do tyłu. Możesz z tym żyć???
    Royal with Cheese! Jesteśmy w Europie

ToTom, a mógłbyś wrzucić jakieś kadry w pełnym rozmiarze z 16-50 na 16mm i f/3.5?
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

No nie mam nic z terenu, używałem w zasadzie tylko na f8, bo taką miałem potrzebę i warunki
    Dzisiaj zajmowałem się fotografią ambitną, a modelem były regały z książkami z odległości 150 cm
    I jeśli taki materiał poglądowy Cię zadowoli, to nie ma sprawy. W terenie nic na siłę nie będę robił, poza tym jest deszczowo...
    W sobotę planuję wziąć udział w warsztatach foto w Krakowie, no i za półtora tygodnia ferie, więc jest nadzieja na porządny materiał.
    Tomek
    | tohu wawohu |

Domyślnie

ToTom dziekuje za konkretne opinie.
    Probowalem w Swieta zrobic jakies zdjecia ale jakies dziwne mam obiektywy
    NEX- 5R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    No i jesteś o ćwierćfunciaka z serem i zajebistego szejka za pięć dolców do tyłu. Możesz z tym żyć???

No coz, ciezko ale moze przetrwam Tylko czekanie 3 tygodnie doprowadzi mnie do ...
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Dlatego ja wolę kupić od Mariusza - niby drożej, ale szybko, łatwo i przyjemnie. I prestiż jaki!
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Dlatego ja wolę kupić od Mariusza - niby drożej, ale szybko, łatwo i przyjemnie. I prestiż jaki!
    I mogę dołączyć zdjęcie z dedykacją...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

To my się rewanżujemy:

Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToTom Zobacz posta
    No nie mam nic z terenu, używałem w zasadzie tylko na f8, bo taką miałem potrzebę i warunki
    Dzisiaj zajmowałem się fotografią ambitną, a modelem były regały z książkami z odległości 150 cm
    I jeśli taki materiał poglądowy Cię zadowoli, to nie ma sprawy. W terenie nic na siłę nie będę robił, poza tym jest deszczowo...
    W sobotę planuję wziąć udział w warsztatach foto w Krakowie, no i za półtora tygodnia ferie, więc jest nadzieja na porządny materiał.
    Ok, nie ma ciśnienia. Ale wszystkie informacje o 16-50 i zdjęcia z niego są bardzo mile widziane.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    To my się rewanżujemy:
    Oj! Zrobiło się tak miło i rodzinnie, a u mnie nieposprzątane i mam tylko dwa krzesła!

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Usiądź na obu jednocześnie a gości będziesz miał z głowy.
    Snoblesse oblige:

Strona 266 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1662162562642652662672682763163667661266 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów