Close

Strona 29 z 51 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 504

Wątek: NEX 6 - hit?

Domyślnie

Na fotopolis felieton o szóstce: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=16005
    Autor zachowuje się, jakby pierwszy raz wziął do reki Nexa. Demonizuje pierwszą serię Nexów, zapominając, że w międzyczasie był wielki upgrade softwaru. Nie wspominając o drugiej serii Nexów (C3, 5N). Kojarzy mi się to z zachwalaniem sprzętu przez speców z MM, kiedy przyjdzie do nich jakiś tatuś z chęcią kupna lustrzanki i z zerową wiedzą.
    to be a rock and not to roll

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    Na fotopolis felieton o szóstce: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=16005
    Autor zachowuje się, jakby pierwszy raz wziął do reki Nexa. Demonizuje pierwszą serię Nexów, zapominając, że w międzyczasie był wielki upgrade softwaru. Nie wspominając o drugiej serii Nexów (C3, 5N). Kojarzy mi się to z zachwalaniem sprzętu przez speców z MM, kiedy przyjdzie do nich jakiś tatuś z chęcią kupna lustrzanki i z zerową wiedzą.
    to tylko felieton, jak podejdzie się do niego na luzie, to nie jest zły

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Tak wracając, do starego tematu beterii i ładowarki w sony, to tak teraz mnie napadło, że przecież to stary numer sony z kamer(prostszych kamer, nie zawodowych).... tam też było ładowanie po kablu, ewentualnie na stacji dokującej.... wystarczy się przygotować zawczasu i nie ma problemu z zasilaniem...

powinni tylko dawać w zestawie 2 aku
    .

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice

Domyślnie

nie demonizujmy już tego braku ładowarki.. zestaw na ebayu 6 dolarów chyba.. różnice cenowe między OMD, X-E1 są nawet i po 1,5k więc taka ładowarka się gubi w tłe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez frytek Zobacz posta
    nie demonizujmy już tego braku ładowarki..
    Dokladnie, przeciez to zaden problem, a oczywiste jest to, ze i tak jak ktos ma Nex-a nie ma tylko jednej baterii, a conajmniej dwie, ludzie robia po prostu problem z niczego.
    Ja kupilam do Nex-a dwie baterie, w ktorej ladowarka byla gratis wiec, taki dodatek to kwestia parunastu $, nieprzesadzajmy..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Łooo jezu, ja przecież nie demonizuję, tylko napisałem, że mi się przypomniało, że tak już było i nikt nie narzekał...
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Łooo jezu, ja przecież nie demonizuję, tylko napisałem, że mi się przypomniało, że tak już było i nikt nie narzekał...
    No przeciez wszystkie starsze kompakty Sony, maja ladowanie po kablu, bez mozliwosci wyciagniecia baterii, ja tez taki nawet gdzies w szafce mam i nigdy mi na mysl nawet nie przyszlo zeby to byl jakis problem..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Czy są już dostępne nowe obiektywy do nextów? Ten 16-50 wie ktoś ile kosztuje?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez picikola Zobacz posta
    Czy są już dostępne nowe obiektywy do nextów? Ten 16-50 wie ktoś ile kosztuje?
    Sprzedają go w kompletach z 5R i 6.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

No właśnie wykombinowałam żeby go kupić do 5n, ale widzę że nierealne

Strona 29 z 51 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów